Aan uw zijde in de alcohol- en drugsdetectie

Dräger heeft al decennia ervaring in de controle op en detectie van ademalcohol en het gebruik van drugs. Een alcoholtest van Dräger staat bekend om zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Wij zijn een marktleider op het gebied van alcoholtesters en over de hele wereld maakt het merendeel van de politieorganisaties gebruik van Dräger-apparatuur. Al vele jaren hebben niet alleen deze alcoholtesters maar ook de drugstesters (d.m.v. een speekseltest) van Dräger de politie geholpen wetsovertreders te identificeren, confrontaties tot een goed einde te brengen en waterdichte bewijzen beschikbaar te stellen aan rechtbanken. Onze strenge kwaliteitscontroles aan elke alcoholtest en drugstest zorgen ervoor dat ze betrouwbare resultaten leveren. Tevens kunnen de alcohol- en drugstesters van Dräger de veiligheid van personeel en materiaal op het werk verbeteren.  

 

De Dräger-instrumenten zijn gebaseerd op een niet-invasieve benadering waarbij de adem op alcohol of het speeksel op drugs gecontroleerd wordt. Daardoor zijn zij zeer hygiënisch, gebruiksvriendelijk en altijd direct inzetbaar.

The Needle In the Haystack

Alcohol and Drug Tests
Alcohol and Drug Tests
Detecting five nanograms of THC in a milliliter of saliva is comparable to finding a needle in a haystack the size of a house. Our Dräger DrugTest 5000 manages to do exactly that – and thus helps ensure greater safety in the workplace and on the road.

Onze oplossingen voor alcohol- en drugsdetectie

Opleidingen
Opleidingen

​De vakdocenten van de Dräger Academy verzorgen praktijkgerichte opleidingen die aansluiten bij zowel het gebruik van als het onderhoud aan de door Dräger Nederland B.V. geleverde producten. Dräger ziet het verspreiden van kennis als een noodzaak voor het handhaven en verbeteren van de (arbeids-)veiligheid.

Video's

Dräger Interlock 7000 Reference case Transportbedrijf Kuipers.
(Nederlands gesproken)
Nu bekijken
Dräger DrugCheck 3000 Instructievideo van de Dräger DrugCheck 3000.
(Nederlands gesproken).
Nu bekijken
Dräger DrugTest 5000 - Interview Dr. Steinmeyer Zie hoe onze expert de Dräger DrugTest 5000 beschrijft en uitleg biedt. Nu bekijken
Analysesysteem voor detectie van drugsgebruik Het Dräger DrugTest 5000 analyseapparaat kann stoffen als opiaten, cocaïne, cannabisbestanddelen, amfetamines en designerdrugs in speekselmonsters of in monsters van oppervlakken detecteren.
(Nederlands gesproken versie)
Nu bekijken
Analysesysteem voor detectie van drugsgebruik Het Dräger DrugTest 5000 analyseapparaat kan stoffen als opiaten, cocaïne, cannabisbestanddelen, amfetamines en designerdrugs in speekselmonsters of in monsters van oppervlakken detecteren.
(Engels gesproken versie / English version)
Nu bekijken

Goed om te weten - Brochures en informatie om te downloaden

Dräger biedt gedetailleerde informatie en brochures als download aan. Klik hier om te beginnen.