Skip Ribbon Commands Skip to main content

Dräger ademluchtcilinders

Ontworpen met hoogstaande technologie en geavanceerde materialen kan de reeks composiet cilinders van Dräger overal worden toegepast waar ademen moeilijk of onmogelijk wordt.

Verwante producten
Service & ondersteuning
Voordelen

Geavanceerde materialen


Vervaardigd vanaf een naadloze aluminium liner en omwikkeld met koolstofvezel in een epoxy matrix. Vervolgens wordt een laag glasvezel in een epoxy matrix om de cilinder gewikkeld. Deze laag glasvezel wordt aangebracht om schokbestendigheid en slijtvastheid van de cilinder te vergroten. Na het uitharden van de epoxy matrix bij hoge temperatuur wordt een gelcoating aan de buitenzijde aangebracht voor een glad, eenvoudig te reinigen cilinderoppervlak.

Volledig PPE- en PED-goedgekeurd systeem


Omdat Dräger alle elementen van het ademluchtsysteem zelf produceert - masker, ademluchttoestel en cilinders - bent u zeker van de hoogste kwaliteit en maximale prestaties, en profiteert u tegelijkertijd van een volledig PPE-goedgekeurd systeem van één fabrikant. Alle Dräger ademluchtcilinders zijn volledig PED en PPE goedgekeurd.

 • PPE = personal protective equipment
 • PED = pressure equipment directive
 • Uitgebreide reeks


  U kunt uit een brede reeks ademluchtcilinders kiezen om een ademluchttoestel voor uw persoonlijke eisen te vormen. Dräger biedt een volledige reeks van 200 en 300 bar stalen en composieten cilinders. De maten gaan van 4 l / 200 bar tot 9 l / 300 bar met verschillende drukregelaars. Aanpassen aan wensen van klanten is ook mogelijk met een cilinderadapter.

  Vooraanstaande technologie


  Vervaardigd en getest met behulp van geautomatiseerde, computergestuurde processen. Voortdurende nieuwe investeringen in de fabriek en apparatuur zorgen ervoor dat Dräger cilinders volgens de technologisch meest geavanceerde processen worden vervaardigd en getest. Automatische gegevensverzameling garandeert volledige traceerbaarheid van gebruikte materialen en effectieve controle van essentiële procesparameters.

  Snelkoppeling voor ademluchtcilinder


  De Dräger snelkoppeling voor de ademluchtcilinder maakt snel en eenvoudig uitwisselen van cilinders in het veld en in de werkplaats mogelijk. Dit maakt efficiënter en soepeler gebruik mogelijk zonder het tijdrovende vastschroeven van het handwiel op de drukregelaar.

  Accessoires


  Dräger biedt een reeks accessoires als aanvulling op de serie cilinders. Onder andere de Nomex cilinderhoezen, uitstroombeveiliging, stofdoppen en aanpassingen met het logo van de klant.

  Specificaties
  Systeemonderdelen
  Dräger Bodyguard® 1500

  Dräger Bodyguard® 1500 is een draadloos, automatisch Personal Alert Safety System (PASS) dat de veiligheid van de drager verhoogt in potentieel gevaarlijke situaties. Het systeem vestigt de aandacht op collega‘s in nood door opvallende visuele en akoestische alarmsignalen af te geven en omvat een draadloze gegevensverzending van de manometer naar de bewegingsloosmelder.

  Accessoires

  Twinpack-systeem

  Dräger biedt een aantal twinpack cilindersystemen, voor besloten ruimtes en voor gebruik gedurende langere tijd. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende cilindermaten - 3,4 l / 300 bar, 4,3 l / 300 bar, 4,7 l / 300 bar en 6,8 l / 300 bar.

  Snelsluiting

  De Dräger snelkoppeling voor de ademluchtcilinder maakt snel en eenvoudig uitwisselen van cilinders in het veld en in de werkplaats mogelijk. Dit maakt efficiënter en soepeler gebruik mogelijk zonder het tijdrovende vastschroeven van het handwiel op de drukregelaar.

  Verwante producten

  Contact

  Dräger Nederland B.V.
  Huygensstraat 3-5
  2721 LT, 
  Zoetermeer
   
  +31 (0)79 3444 666
   
  VeiligheidsTechniek (VT)
  PBM, draagbare gasdetectie, alcohol- en drugsdetectie en verhuur:
   
  +31 (0)79 3444 777
  +31 (0)79 3444 778
   
  Fire & Gas / Brandveiliggebouw
  Stationaire gas- en/of flamedetectiesystemen, brandblusmaterialen:
   
  +31 (0)79 3444 845
  +31 (0)79 3444 611
   
  Dräger Academy
   
  +31 (0)79 3444 750
  +31 (0)79 3444 778
   

  Uw mening telt!

  Wilt u ons helpen onze website te verbeteren door na uw bezoek 4 vragen te beantwoorden?
  Dank u