Aan uw zijde in het ziekenhuis

Technologische oplossingen van Dräger bieden méér dan alleen een direct functionele waarde voor uw patiënten en ondersteuning voor uw klinische team. Daarnaast leveren de systemen nuttige informatie tot optimalisatie van beheersactiviteiten van afdelingen en/of in het gehele ziekenhuis. Het is onze passie om Technology for Life te ontwikkelen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen.
Operatiekamer
Operatiekamer
Ontdek hoe Dräger werkprocessen en klinische resultaten ondersteunt met geavanceerde anesthesie werkstations.
Intensive Care
Intensive Care
Dräger biedt ondersteuning voor IC-afdelingen in de vorm van geavanceerde beademingsconcepten zoals respiratoire monitoring via elektrische impedantie-tomografie en met Patiënt Data Management Systemen.
Neonatale zorg
Neonatale zorg
Dräger draagt bij aan de realisering van een stimulerende omgeving voor pasgeborenen door speciale thermische regulatie, non-invasieve beademing, bilirubine/geelzuchttherapie, bewaking en werkplekoplossingen
Patiëntbewakingsmonitoren en IT-oplossingen
Patiëntbewakingsmonitoren en IT-oplossingen
Medische technologie wordt steeds complexer - en die complexiteit kan uw aandacht afleiden van de directe zorg aan uw patiënt. Om die reden biedt Dräger gebruikersvriendelijke oplossingen waarmee u uw aandacht méér op de patiënt kunt richten.​
Dräger Academy
Dräger Academy
Wij helpen onze klanten graag bij het up-to-date houden van hun kennis en het verdiepen van hun vaardigheden door het organiseren van trainingen. Onze Dräger Academy biedt ook online toetsen aan.
Gas Management Systems
Gas Management Systems
Dräger ontwerpt complete gassendistributiesystemen en bouwt deze met eigen producten: voor een ziekenhuis, een laboratorium en de olie & gas industrie.
Als enige in Nederland mogen Dräger monteurs de systemen installeren, opleveren en onderhouden.

Onze concepten voor de acute zorgafdelingen in uw ziekenhuis

Onze oplossingen worden ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Al meer dan 100 jaar zijn onze experts begaan met het u ter beschikking stellen van de meest geavanceerde en betrouwbare innovaties. Zij helpen medici om de therapeutische grenzen te verleggen en bieden ziekenhuizen efficiënte, rendabele en duurzame oplossingen voor de uitdagingen in de acute medische zorg.