Свържете се с нас - Bulgaria-Office-16-6-Stage.jpg

Свържете се с нас

контакт

Dräger в България

Дрегер България е 100 % дъщерна фирма на немския концерн Дрегер. Фирмата  извършва продажба и сервиз на  медицинска техника, лични предпазни средства, газоспасителна, газоизмервателна апаратура, водолазно оборудване и други. Провеждаме както продуктови обучения, така също и специализирани обучения за влизане и работа в ограничени пространства

Дрегер България осигурява гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на продадената апаратура. Качеството на сервизното обслужване е гарантирано от високата професионална квалификация на сервизните специалисти, които редовно преминават курсове за нейното повишаване в завода производител. Сервизът на Дрегер България разполага с оригинални резервни части и консумативи на склад. При всяка доставка е осигурено пускане в експлоатация и професионално обучение на обслужващия персонал.

Работно време: 08:00 ÷ 16:30 ч. от понеделник до петък.


Bulgaria-Office-4-3-Stage.jpg

Карта

За  да видите местоположението на картата, кликнете на линка по-долу.

Вижте на картата

Hospital link

Открийте нашите решения в областта на медицината и грижата за пациента

За повече информация относно нашите предложения и услуги кликнете по-долу.

Вижте още

Safety link

Комплексни решения в областта на защитната и газоизмервателна техника

Осигурен оторизиран сервиз и специализирани обучения.

Вижте още

DUP-Sys2020-16-6-logo.jpg

DrägerUp

Първото ни дигитално събитие може да е приключило, но все още можете да се регистрирате и да получите достъп до фантастичната интерактивна платформа. Там ще откриете разнообразно съдържание, включващо всички наши нови продукти в 3D дигитален шоурум, презентации, информация за изтегляне и много други! Достъпът до платформата е напълно безплатен, но е необходима регистрация. Кликнете върху линка по-долу и попълнете кратката форма.

Регистрирайте се сега!

Вече сте регистрирани за DrägerUp?

Ако вече сте се регистрирали и сте влизали в платформата DrägerUp, няма проблем - просто кликнете върху линка за достъп по-долу и ще бъдете отведени до екрана за влизане в платформата.

Свържете се

contact-us-safety-us-16-9.jpg

Дрегер Медикал България ЕОО​​​​​Д

бул.Джеймс Баучер 2
гр.София, п.к. 1164

+359 2963 4403