Kontaktiraj nas - en_SEEUR_Location_Slovenia_main_16-6.jpg

Kontaktiraj nas

Kontakt

Dräger Slovenija d.o.o.

Dihanje je življenje. Že več kot stoletje ime Dräger pomeni varno dihanje po vsem svetu in je postalo sinonim za življenje in preživetje. 

Naši izdelki spremljajo, podpirajo in varujejo človekove življenjske funkcije . Ustvarjajo boljše in varnejše razmere za  zdravje in okolje, od tod tudi geslo "Dräger.Tehnika za življenje". Kadarkoli je človekovo dihanje oteženo ali ogroženo, Dräger išče in najde rešitev - takšna je naša tradicija.

Podjetje Dräger je bilo ustanovljeno leta 1880 in zaposluje več kot 13.000 ljudi.  V letu 2017 je skupina Dräger ustvarila globalni promet v vrednosti 2,5 milijarde evrov.

V Sloveniji je bilo hčerinsko podjetje Dräger Slovenija d.o.o. ustanovljeno leta 1991. Danes je v njem zaposlenih dvanajst ljudi, ki skrbijo za prodajo, vzdrževanje in logistiko po vsej Sloveniji. Izkušena in ustvarjala skupina  strokovnjakov bo našla rešitev tudi za vaše težave.


30-let-Slovenija_December-2021.PNG

We are celebrating!

Dräger subsidiary in Slovenia – Dräger Slovenija d.o.o. is celebrating 30 years!

Hospital link

Odkrijte naše rešitve za bolnišnice

Jedro ponudbe podjetja so delovne postaje za anestezijo, intenzivno nego, nego novorojencev ter sistemske rešitve za oskrbo bolnišnic s kisikom in drugimi medicinskimi plini.

Safety link

Odkrijte naše rešitve v industriji

Paleta izdelkov zajema dihalno zaščito za gasilce, rudarje in zaposlene v industriji, merilne cevčice, prenosne instrumente in tudi po meri narejene stacionarne sisteme za odkrivanje plinov.

new-fire-products-stage-16-6.jpg

Dräger UCF® FireVista, Termovizijska kamera

Neprekosljiva kakovost po dostopni ceni.

Majhna, lahka in robustna, upravljati pa jo je mogoče z enim samim gumbom: kompaktna termovizijska kamera Dräger UCF® FireVista zajame posnetke vrhunske kakovosti tudi v najtežjih delovnih razmerah. Kamera je pripravljena na takojšnjo uporabo in nudi najboljšo možno podporo pri gašenju požarov.

en_seeur_Slovenia_Hello-from_Drager_01_960x720_4to3.png

Dräger Slovenija d.o.o.

Če si želite ogledati zemljevid in navodila za pot do Dräger Slovenija, kliknete spodnjo povezavo.

Kliknite za ogled zemljevida

Stopite v stik z nami

contact-us-safety-us-16-9.jpg

Dräger Slovenija d.o.o.

Nadgoriška cesta 19
12 31 Ljubljana-Črnuče

+386 1 561 2263

pisarna@draeger.com