Kontaktiraj nas - en_SEEUR_Location_Slovenia_main_16-6.jpg

Kontaktiraj nas

Kontakt

Dräger Slovenija d.o.o.

Dihanje je življenje. Že več kot stoletje ime Dräger pomeni varno dihanje po vsem svetu in je postalo sinonim za življenje in preživetje. 

Naši izdelki spremljajo, podpirajo in varujejo človekove življenjske funkcije . Ustvarjajo boljše in varnejše razmere za  zdravje in okolje, od tod tudi geslo "Dräger.Tehnika za življenje". Kadarkoli je človekovo dihanje oteženo ali ogroženo, Dräger išče in najde rešitev - takšna je naša tradicija.

Podjetje Dräger je bilo ustanovljeno leta 1880 in zaposluje več kot 13.000 ljudi.  V letu 2017 je skupina Dräger ustvarila globalni promet v vrednosti 2,5 milijarde evrov.

V Sloveniji je bilo hčerinsko podjetje Dräger Slovenija d.o.o. ustanovljeno leta 1991. Danes je v njem zaposlenih dvanajst ljudi, ki skrbijo za prodajo, vzdrževanje in logistiko po vsej Sloveniji. Izkušena in ustvarjala skupina  strokovnjakov bo našla rešitev tudi za vaše težave.


en_SEEUR_Location_Slovenia_mobile_4-3.jpg

Dräger Slovenija d.o.o.

Če si želite ogledati zemljevid in navodila za pot do Dräger Slovenija, kliknete spodnjo povezavo.

Kliknite za ogled zemljevida

Hospital link

Odkrijte naše rešitve za bolnišnice

Jedro ponudbe podjetja so delovne postaje za anestezijo, intenzivno nego, nego novorojencev ter sistemske rešitve za oskrbo bolnišnic s kisikom in drugimi medicinskimi plini.

Klikni za več informacij

Safety link

Odkrijte naše rešitve v industriji

Paleta izdelkov zajema dihalno zaščito za gasilce, rudarje in zaposlene v industriji, merilne cevčice, prenosne instrumente in tudi po meri narejene stacionarne sisteme za odkrivanje plinov.

Klikni za več informacij

DUP-Sys2020-16-6-logo.jpg

DrägerUp

Naša prva izkušnja z digitalnim dogodkom se je morda končala, vendar se lahko še vedno registrirate in pridobite dostop do naše nove interaktivne platforme. V njej boste odkrili vse vrste odličnih vsebin, vključno z vsemi našimi novimi izdelki v 3D digitalnem razstavnem prostoru, predstavitvami, informacijami za prenos in še veliko več! Dostop do platforme je popolnoma brezplačen, vendar je potrebna registracija. Kliknite spodnjo povezavo in izpolnite kratek obrazec.

Registrirajte se zdaj!

Ste že registrirani za DrägerUp?

Če ste se že registrirali in pridobili prijavo v platformo DrägerUp, potem ni težav - preprosto kliknite spodnjo povezavo za dostop in odprl se vam bo vstopni zaslon za prijavo v platformo.

Stopite v stik z nami

contact-us-safety-us-16-9.jpg

Dräger Slovenija d.o.o.

Nadgoriška cesta 19
12 31 Ljubljana-Črnuče

+386 1 561 2263