Tietosuojaa koskevat tiedot

Dräger on sitoutunut suojelemaan kaikkien niiden henkilöiden yksityisyyden suojaa, joiden henkilötietoja Dräger käsittelee. Siksi vastaamme tässä tietosuojaselosteessa tärkeimpiin kysymyksiin, jotka koskevat tietojesi käsittelyn luonnetta, laajuutta ja tarkoitusta.

Tätä käytäntöä sovelletaan Drägerin verkkosivustoihin ja kaikkien sellaisten Drägeriin sidoksissa olevien yritysten verkkosivustoihin, jotka viittaavat tähän käytäntöön verkkosivustoillaan. Sitä ei sovelleta Drägerin verkkosivustoihin, tarjouksiin ja toimintoihin, jotka viittaavat omiin tietosuojakäytäntöihinsä. 

Katso palveluntarjoajan tunnisteesta tietoja rekisterinpitäjästä ("Dräger" tai "me") tietosuojalainsäädännön määritelmän mukaisesti (Euroopan unionin käyttäjille: Yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 7 kohta). 

Huolimatta siitä, mitä edellä ilmoitetaan, tuotteista tai palveluista vastuussa oleva Dräger-yritys on se Dräger-yritys, joka on sopimuskumppanisi tuotteiden tai palvelujen toimittamista varten tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Kyseisten tuotteiden ja palvelujen toimittamista koskevat ehdot on annettu asianmukaisen Dräger-yrityksen tiedoissa.

Kehen voin ottaa yhteyttä Drägerin sisällä, jos minulla on kysyttävää tietosuojasta?

Voit ottaa rohkeasti yhteyttä konsernin tietosuojavastaavaan, jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelystä ja jos haluat pyytää tietoja, oikaisua tai poistamista sähköpostitse: dataprivacy@draeger.com

tai postitse:

Drägerwerk AG &Co. KGaA

Group Data Protection Officer

Moislinger Allee 53-55

23558 Lyypekki

Saksa

Miten Dräger käsittelee minulta saatuja tietoja?

Kun vierailet verkkosivustollamme, käsittelemme henkilötietoja, jotka selaimesi välittää palvelimellemme. Nämä tiedot (ns. lokitiedostot) ovat teknisesti välttämättömiä verkkosivustomme näyttämiseksi sekä vakauden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Lokitiedostoihin tallennetaan seuraavat tiedot:

Lokitiedostot tallentavat seuraavat tiedot:

  • IP-osoite
  • Pyynnön päivämäärä ja kellonaika
  • Aika-ero Greenwichin aikaan (GMT) verrattuna 
  • Pyynnön sisältö (tietty sivu) 
  • Pääsyn tila/HTTP-tilakoodi 
  • Kussakin tapauksessa siirretyn tiedon määrä 
  • Verkkosivu, jolta pyyntö tulee 
  • Selain 
  • Käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä 
  • Selainohjelmiston kieli ja versio 

Euroopan unionin käyttäjille: Käsittely perustuu art. 6 (1) (f) GDPR:ään, jotta voimme suojella oikeutettua etuamme verkkosivustomme häiriöttömässä toiminnassa. Tietoja säilytetään enintään 30 päivän ajan, minkä jälkeen ne poistetaan automaattisesti tai anonymisoidaan.

Käsittelemme myös henkilötietoja, jotka jaat meille vapaaehtoisesti osana sopimusta, kyselyä, pyyntösi käsittelyä tai rekisteröintiä tai kun kirjaudut sisään.

Keräämme ja käsittelemme tietojasi yksinomaan ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Ne saattavat olla seurausta teknisistä tarpeista, sopimusvaatimuksista tai käyttäjien nimenomaisista pyynnöistä. Lisäksi käytämme tietojasi vain, jos olet antanut siihen etukäteen suostumuksesi. Jotkin verkkotarjonnastamme ovat suljetuilla käyttäjäalueilla, joille on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava, esimerkiksi uraportaalissa. Kirjautumisen kautta valvotaan pääsyäsi ja valtuutuksiasi kyseisiin toimintoihin. Osana kyseistä verkkotarjontaa pyydämme henkilötietojasi, jotka kerätään ja tallennetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. 

Lisätietoja tietojen tallentamisesta, käsittelystä ja keruun tarkoituksesta on jäljempänä sekä tarvittaessa myös yksittäisten verkkotarjousten ohjeissa. 

Milloin Dräger käsittelee henkilötietojani?

Rekisteröityminen

Jotkin verkkotarjouksistamme sijaitsevat suljetuilla käyttäjäalueilla, joita varten tarvitaan rekisteröityminen ja kirjautuminen ("käyttäjätili"). Tällaisen kirjautumisen kautta käyttäjä voidaan todentaa. Käyttäjätilille voidaan määrittää valtuutuksia, jolloin esim. vastaavien toimintojen käyttöoikeuksia valvotaan tätä kautta.

Jotta käyttäjätili voidaan luoda sähköisessä käyttäjätietojen ylläpidossa, tarvitaan tietyt pakolliset tiedot, jotka on määritetty kyseisen sovelluksen rekisteröintilomakkeessa. Lisäksi voidaan antaa vapaaehtoisia lisätietoja. Se, mitkä tiedot ovat kussakin tapauksessa pakollisia, käy ilmi pakollisiksi merkityistä kentistä. Kun lähetät meille täytetyn rekisteröintilomakkeen, saat meiltä sähköpostiviestin, jossa vahvistamme sähköpostiosoitteen, jota käytit rekisteröitymiseen ja käyttäjätilin luomiseen. 

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät: Käsittelemme henkilötietojasi käyttäjätilisi yhteydessä tarjotaksemme palveluitamme ja suojellaksemme oikeutettuja etujamme yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b ja f alakohtien oikeusperusteen nojalla. Oikeutettu etumme on pystyä tarjoamaan palvelua käyttäjillemme ja välttää häiriöt ja petosyritykset. 

Voit muuttaa tai poistaa käyttäjätilisi tietoja milloin tahansa. Jos poistat käyttäjätilisi, poistamme peruuttamattomasti myös kaikki tiliin liittyvät oikeudet ja poistamme käyttäjätilin yhteydessä kerätyt henkilötietosi, ellei niiden säilyttämiseen ole oikeudellista tai sopimukseen perustuvaa velvoitetta. Jos tällaisia säilyttämisvelvoitteita on, rajoitamme käsittelyä mahdollisuuksien mukaan. Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät: Tällaisessa tapauksessa käsittelyn oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

Toteutamme rekisteröinnin ja käyttäjähallinnan seuraavien palveluntarjoajien avulla:

  • Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft Azure B2C"), joka sijaitsee Irlannissa.
  • Okta Inc ("Okta ID"), joka sijaitsee Yhdysvalloissa.

Tavaroiden tai palvelujen toimittaminen

Kun tilaat Drägerin tuotteita tai palveluja, käytämme antamiasi henkilötietoja tilauksesi käsittelyyn ja vaadittujen tuotteiden toimittamiseen. Voimme myös käyttää antamiasi henkilötietoja sopimuksen solmimista edeltävien välttämättömien toimenpiteiden suorittamiseen, asiaan liittyviin kysymyksiisi vastaamiseen, lähetys- ja laskutustietojen lähettämiseen sekä asiakaspalautteen ja -tuen käsittelyyn ja tarjoamiseen.

Euroopan unionin käyttäjille: Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdassa tarkoitettu sopimuksen tekeminen tai suunnitellun sopimuksen tekeminen.

Henkilötietojesi teknistä käsittelyä varten Dräger käyttää ulkoisia palveluntarjoajia ja sopimusten käsittelijöitä tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen. Näihin palveluntarjoajiin ja käsittelijöihin kuuluvat esimerkiksi eLearning-alustojen ja verkkokauppojen operaattorit. Yksityiskohtaisempaa tietoa löytyy sovellettavista käyttöehdoista tai yleisistä käyttöehdoista.

Riippuen siitä, minkä maksupalveluntarjoajan valitset tilausprosessin aikana, välitämme tarkoitusta varten kerätyt maksutiedot meiltä toimeksiannon saaneelle maksupalveluntarjoajalle tai valitulle maksupalvelulle maksun käsittelyä varten. Joissakin tapauksissa valittu maksupalveluntarjoaja saattaa myös kerätä näitä tietoja sinusta itse, jos avaat kyseisen toimijan palvelussa tilin. Tässä tapauksessa sinun on kirjauduttava sisään maksupalveluntarjoajan tiliin kirjautumistietojesi avulla tilausprosessin aikana. Tällöin sovelletaan kyseisen maksupalveluntarjoajan tietosuojailmoitusta.

Sähköpostimarkkinointi

Oletko tilannut jonkin uutiskirjeemme tai ilmoittanut olevasi kiinnostunut Drägerin tarjoamista tiedoista jossakin muussa yhteydessä (kuten täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen)? Tässä tapauksessa voimme käyttää sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle tietoja (esim. kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin tai tuotetietoja) kiinnostuksenkohteidesi perusteella. Voit kieltää tietojesi käytön milloin tahansa, jos et ole enää kiinnostunut meidän tiedoistamme. Jos haluat tehdä sen, napsauta ”peruuta”-linkkiä kyseisessä uutiskirjeessä.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdassa tarkoitettu suostumusilmoitus.

Arpajaiset

Osallistutko johonkin arvontaamme? Tällaisissa tapauksissa käsittelemme henkilötietojasi (kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja osoitettasi), jotta voit osallistua arvontaan. Tietojen käsittely on tarpeen sopimussuhteen toteuttamiseksi ja täyttämiseksi. 

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät: Näiden tietojen käsittelyn oikeusperuste on sopimuksen täytäntöönpano tai täyttäminen, johon on viitattu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdassa. 

Yhteydenotto sinuun

Oletko täyttänyt jonkin yhteydenottolomakkeistamme ja pyytänyt tietoja Drägerin tuotteista tai palveluista? Yleisesti ottaen lomakkeessa antamiasi tietoja käytetään pyyntösi käsittelyyn. Voit lisäksi antaa erillisen suostumuksesi ennen yhteydenottopyynnön lähettämistä, jos olet myös kiinnostunut lisätiedoista, kuten kutsuista tapahtumiin ja webinaareihin tai tuotetiedoista. 

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät:  Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on sinun antamasi suostumuslausunto yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdassa tarkoitetulla tavalla.

Verkkosivuoptimointi

Tavoitteenamme on parantaa verkkosivustoamme entisestään. Tätä tarkoitusta varten käytämme erilaisia verkkoanalyysityökaluja, jotka antavat meille vastauksia tiettyihin kysymyksiin, kuten: Millä sivuillamme olet käynyt? Mitä linkkejä olet klikannut? Tällaiset työkalut on listattu osoitteessa: "Mitä palveluja Dräger käyttää verkkosivustollaan?"

Siltä osin kuin henkilötietoja käsitellään, tämä käsittely perustuu oikeutettuun etuumme Euroopan unionin käyttäjien osalta  yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Oikeutettu etumme perustuu seuraaviin tiedonkeruun tarkoituksiin: sujuvan yhteyden varmistaminen, verkkosivuston ja/tai sovelluksen käyttömukavuus sekä järjestelmän turvallisuuden ja vakauden analysointi. 

Application Insights 

Hyödynnämme automatisoituja analyysipalveluita. Tätä tarkoitusta varten käytämme Application Insights -palvelua, jonka tarjoaa Microsoft Ireland Operations Limited osoitteessa South County Business Park, One Microsoft Place, Carmanhall and Leopardstown, Dublin, D18 P521, Irlanti ("Application Insights"). Tämä Microsoft Azuren isännöimä pilvipalvelu analysoi käyttäjien toimintaa verkkosivustollamme. Tätä tarkoitusta varten keräämme erilaisia teknisiä käyttäjätietoja, jotka lähetetään, kun verkkosivustoa selataan. Tämä koskee erityisesti pyynnön päivämäärää, kellonaikaa ja osoitetta (URL). Lisäksi IP-osoite tallennetaan paikallistamista varten, minkä jälkeen se anonymisoidaan. 

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Application Insightsin yhteydessä on osoitteessa https://learn.microsoft.com/en-us/azure/azure-monitor/app/app-insights-overview?tabs=net ja https://www.microsoft.com/en-us/trust-center/privacy

Digitaalinen avustaja 

Sivustollamme tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää interaktiivista digitaalista avustajaa, joka auttaa sinua löytämään käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan tuotteen ja palvelun. Tarjoamme toiminnon omalla vastuullamme. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. 

Tätä tarkoitusta varten käsittelemme seuraavia tietoja: 

- Käyttötiedot 

- Käytetty selain/käyttöjärjestelmä/laite 

- Viittauslähde 

Käyttötiedot kerätään evästetunnisteen avulla ja niitä käytetään digitaalisen avustajan käytön parantamiseen, teknisiin tarkoituksiin ja palvelun kehittämiseen. Käyttäjän henkilöllisyyttä ei ole mahdollista päätellä käyttämämme tunnuksen perusteella. Istunnon jälkeen evästeet ja samassa yhteydessä kerätyt henkilötiedot poistetaan tai anonymisoidaan. 

Asiakastyytyväisyyskyselyt

Oletko äskettäin ostanut Dräger-tuotteen, lähettänyt korjauksen tai tehnyt palvelupyynnön? Olemme kiinnostuneita kuulemaan, olitko tyytyväinen saamaasi palveluun ja onko jotain, jota voisimme tehdä toisin tulevaisuudessa. Käytämme siis tässä yhteydessä saamiamme yhteystietoja ottaaksemme yhteyttä satunnaisesti valittuun joukkoon asiakkaita heidän kanssaan tapahtuneen vuorovaikutuksen jälkeen. Dräger voi joskus käyttää ulkoisia palveluntarjoajia ottaakseen yhteyttä asiakkaisiin. Näiden palveluntarjoajien kanssa on solmittu vastaavat tietosuojasopimukset.

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät: Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusteena on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitettu oikeutettu etumme. Oikeutettu etu liittyy seuraaviin tietojen keruun tarkoituksiin: nykyisten Dräger-asiakkaiden tyytyväisyyden määrittäminen heidän ostettuaan Dräger-tuotteen tai korjautettuaan sen. Koska olet jo Dräger-asiakas, oletamme, että meillä on lupasi ottaa sinuun yhteyttä sen selvittämiseksi, oletko tyytyväinen meihin.

Miten Dräger käsittelee hakijoiden tietoja?

Hakijoiden hallinnointi

Seuraava kohta koskee hakijoihin liittyvien tietojen käsittelyä Careers (Työpaikat) -verkkosivullamme.

Oletko kiinnostunut rekisteröitymään työnhakijaksi Drägerin Työpaikat-verkkosivulle? Sinun on ensin luotava käyttäjätili. Käyttäjätili sisältää vähintään seuraavat tiedot:

  • etunimi
  • sukunimi
  • sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • käyttäjätunnus
  • salasana.

Meidän täytyy säilyttää käyttäjätilisi tiedot. Säilytämme tietoja kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen kysymme uudelleen suostumustasi tietojen käsittelyyn. Kun olet antanut suostumuksesi, tilisi säilytetään jälleen kuuden kuukauden ajan. Jos tilisi säilyttämisaika on päättymässä ja olet yhä hakemassa työpaikkaa Drägeriltä, säilyttämisaikaa jatketaan, kunnes hakuprosessi on valmis.

Työnhakijaan liittyvät tiedot 

Säilytämme nimesi sekä tiedot, jotka annat meille osana urasivuston kautta tekemääsi hakemusta, enintään kolmen kuukauden ajan hakuprosessin päättymisen jälkeen. Sen jälkeen tulokset tallennetaan ainoastaan anonyymissä muodossa tilastoja varten. Henkilöllisyydestäsi ei voida vetää mitään johtopäätöstä näiden tilastotietojen pohjalta.

Hylättyjen hakijoiden tunnistaminen

Etkö tullut valituksi Drägerille? Tässä tapauksessa tallennamme sinusta tietoja, joista voimme tunnistaa sinut, jos haet uudelleen samaa työpaikkaa Drägerillä. Nämä tiedot eivät kuitenkaan sisällä kaikkia ammatillisia saavutuksiasi.

Tunnistetiedot sisältävät seuraavat tiedot:

  • sukunimi
  • etunimi
  • syntymäaika
  • sähköpostiosoite
  • hakijan numero.

Tunnistetiedot poistetaan pysyvästi viimeistään kolmen kuukauden kuluttua hakuprosessin päättymisen jälkeen.

Hakeminen useisiin konsernin yrityksiin samanaikaisesti

Oletko hakenut useisiin tehtäviin eri Dräger-yrityksissä samaan aikaan? Tässä tapauksessa ne henkilöstöosastot, joille olet lähettänyt hakemuksesi suoraan, voivat saada tiedon, että olet hakenut useita paikkoja samanaikaisesti.

Pääsy hakijan tietoihin

Oletko hakenut jotain tiettyä paikkaa (suora haku)? Tässä tapauksessa tietosi ovat avointa työpaikkaa mainostavan osaston sekä asiaankuuluvan henkilöstöosaston käytössä.

Työvoimareservi

Suostumuksellasi hakemukseesi liittyvät tiedot sisällytetään työvoimatietokantaamme 12 kuukauden ajaksi.  Työvoimatietokannassa säilytetään yhteys- ja työhakemustietojasi mahdollisiin avoimiin työpaikkoihin rekrytointia varten. Tarvittaessa Dräger vertaa avoimia työpaikkoja hakemuksesi tietoihin voidakseen ehdottaa sinulle profiiliasi vastaavia työtarjouksia. Jos katsomme hakemustietojesi perusteella, että paikka on mahdollisesti sopiva sinulle, otamme sinuun yhteyttä. Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät: Käsittelyn oikeusperuste on suostumuksesi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. 

Turvallisuus henkilötietoja käsiteltäessä

Tietosi salataan automaattisesti niiden siirron aikana. Tietojesi suojaamiseen liittyvät varotoimet vastaavat aina teknologian sen hetkistä tasoa.

Verkkotestit harjoittelijoille (Saksa)

Dräger arvioi soveltuvuuttasi osana harjoittelijoiden hakuprosessia ja käsittelee seuraavia hakijan henkilötietoja osana verkkotestiä:

  • henkilökohtaiset päätiedot (esim. etu- ja sukunimi, osoite, syntymäaika)
  • yhteystiedot (esim. sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • tiedot henkilökohtaisista vahvuuksista ja kognitiivisista kyvyistä verkkotestin vastausten perusteella.

Nämä tiedot poistetaan hakuprosessin päätyttyä. Edellä mainitut tietojen poistamista koskevat määräajat koskevat kuitenkin myös hakijan käyttäjätiliä.

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät:  Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusteena on seuraava yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumusilmoitus:

Käyttääkö Dräger evästeitä?

Jotta tarjontamme olisi mahdollisimman käyttäjäystävällistä, käytämme myös ns. evästeitä tai vastaavaa teknologiaa, kuten monet muutkin yritykset.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi luo automaattisesti ja jotka tallentuvat päätelaitteellesi (esim. kannettavalle tietokoneellesi), kun vierailet verkkosivustollamme. Tieto tallentuu evästeeseen kyseisen päätelaitteen jokaisella käyttökerralla.  Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saisimme tietoa henkilöllisyydestäsi. Evästeiden käytön tarkoituksena on tehdä tarjontamme hyödyntämisestä miellyttävämpää ja juuri sinulle sopivaa. Käytämme esimerkiksi ns. istuntokohtaisia evästeitä, jotka tunnistavat, jos olet jo vieraillut joillakin verkkosivustomme yksittäisillä sivuilla. Tämän ansiosta voit lisätä verkkosivustoltamme löytämiäsi tuotteita ostoskoriin tarvitsematta luoda asiakastiliä tai kirjautua tiliin. Istuntokohtaiset evästeet poistetaan, kun poistut verkkosivustoltamme.

Yleensä väliaikaiset evästeet poistetaan 30 päivän kuluttua. Omien evästeidemme lisäksi käytämme myös kolmannen osapuolen tarjoajien evästeitä (ns. kolmannen osapuolen evästeet) tilastoidaksemme verkkosivustomme käyttöä ja arvioidaksemme sitä, jotta voimme optimoida tarjoustamme sinulle, sekä näyttääksemme juuri sinulle räätälöityjä tietoja ja mainoksia. 

Omien evästeidemme lisäksi käytämme myös kolmansien osapuolien evästeitä, joiden tarkoituksena on tallentaa tilastotietoa verkkosivustomme käytöstä. Arvioimalla näitä tietoja voimme optimoida tarjontaamme sekä yksilöidä sinulle näytettäviä tietoja ja mainontaa. Näiden evästeiden avulla myös tunnistamme, että olet aiemmin vieraillut verkkosivustollamme, kun palaat sivustollemme.  Nämä evästeet poistetaan tietyn ajan kuluttua. Kerromme tarkemmin käyttämistämme yksittäisistä kolmansien osapuolien evästeistä jäljempänä.

Evästeasetukset

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin myös asettaa selaimesi niin, että loppulaitteellesi ei tallenneta evästeitä tai että ennen uuden evästeen luomista näytetään aina viesti. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päättää itse, mitkä evästeet, jotka eivät ole "teknisesti välttämättömiä", haluat hyväksyä ja mitkä et halua hyväksyä alatunnisteessa olevan Evästeasetukset-linkin kautta. 

Voit muuttaa näitä asetuksia milloin tahansa ja myös poistaa jo aktivoidut evästeet käytöstä valitsemalla ja poistamalla yksittäiset evästeryhmät, esim. "Toiminnalliset", "Tilastot" tai "Markkinointi", ja siten peruuttaa mahdollisesti antamasi suostumuksen. Näin evästeiden käytöstä tulee sinulle läpinäkyvää. Huomaa kuitenkin, että tiettyjen evästeryhmien poistaminen käytöstä tai evästeiden täydellinen poistaminen käytöstä voi tarkoittaa, että et voi käyttää kaikkia verkkosivustomme toimintoja rajoituksetta.

Evästeiden käytön oikeusperusta

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät:  Evästeiden avulla kerättyjen henkilötietojen käsittely, joka on teknisesti välttämätöntä tarjouksiemme tarjoamiseksi, perustuu art. 6 (1) f) GDPR:n perusteella, jotta voidaan suojella oikeutettua etuamme tarjoustemme ongelmattomaan tarjoamiseen verkkosivustollamme. Muilta osin käsittelemme henkilötietojasi evästeiden yhteydessä (erityisesti tiettyjen toimintojen tarjoamiseksi, analyysi- ja mainostarkoituksiin sekä jäljempänä kuvattujen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien yhteydessä) vain, jos olet antanut siihen etukäteen suostumuksesi tietosuoja-asetuksen 3 artiklan mukaisesti. 6 (1) a) GDPR:n mukaisesti. Käsittelyn tarkoituksena on mainonta, markkinatutkimus ja verkkosivustomme suunnittelu tarpeidesi mukaan.

Mitä palveluita Dräger käyttää verkkosivustollaan?

Kun vierailet verkkosivustollamme, sen käytöstä kerätään automaattisesti tietoa. Nämä tiedot ovat Drägerille tärkeitä, koska vain niiden avulla saamme tietää, mikä sisältö verkkosivuillamme kiinnostaa sinua ja kuinka voimme tulevaisuudessa parantaa palvelujamme. Tähän tarkoitukseen käytämme seuraavia:

Adobe Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää web-analyysipalvelu Adobe Analyticsia arvioidakseen käyttäjien pääsyä tälle verkkosivustolle. Analyysia varten päätelaitteellesi tallennetaan evästeitä ja siitä kerätään tietoja, jotka tallennetaan myös sopimusperusteisen käsittelijämme Adobe Systems Software Ireland Limitedin palvelimille, jotka sijaitsevat osoitteessa 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park 0000 Dublin 24, Irlanti ("Adobe").

Adoben palvelimille tallennettuja tietoja ei voida suoraan yhdistää tiettyyn henkilöön, koska Adobe Analyticsia käytetään asetuksilla "Ennen Geo-Lookupia": Korvaa kävijän viimeinen IP-oktetti luvulla 0" ja "Obfuscate IP-Removed". Asetus "Before Geo-Lookup: Replace visitor's last IP octet with 0" varmistaa, että IP-osoite anonymisoidaan korvaamalla IP-osoitteen viimeinen oktetti nollilla ennen tätä niin sanottua geopaikannusta. Käyttäjän likimääräinen sijainti lisätään seurantapakettiin, joka sisältää edelleen täyden IP-osoitteen tilastollista analyysia varten. Ennen seurantapaketin tallentamista IP-osoite korvataan sitten yhdellä kiinteällä IP-osoitteella - tätä kutsutaan yleiseksi IP-osoitteeksi - jos "Obfuscate IP -Removed" -asetus on määritetty. Tämä tarkoittaa, että IP-osoite ei enää sisälly tallennettuun tietueeseen.

Käytämme Adobe Analyticsia henkilötietojesi yhteydessä vain, jos olet antanut siihen etukäteen nimenomaisen suostumuksesi. Suostumuksesi on myös Adobe Analyticsin käytön oikeusperusta art. 6 (1) a) GDPR. Voit itse päättää evästeiden asettamisesta edellä kuvatulla tavalla verkkosivustomme evästeasetuksissa ja erityisesti poistaa jo aktivoidut Adobe Analyticsin evästeet käytöstä poistamalla evästeryhmän "Tilastot" valinnan ja peruuttamalla näin suostumuksesi. Lisäksi voit myös poistaa evästeiden asettamisen kokonaan käytöstä selaimesi asetuksista. Adoben yhteydessä kerätyt henkilötietosi poistetaan tai anonymisoidaan 24 kuukauden kuluttua.

Adobe Analyticsin tietosuojakäytännöstä on sivulla https://www.adobe.com/de/privacy/policy.html

HubSpot

Käytämme verkkomarkkinointitoimintoihin HubSpotia, joka on HubSpot, Inc:n, 25 First Street, Cambridge, MA 02141 USA tai HubSpot European Office, Ground Floor, Two Dockland Central, Guild Street, Dublin 1, Irlanti (""HupSpot"") integroitu ohjelmistoratkaisu, jonka avulla voimme kattaa monenlaisia näkökohtia, kuten mm:

  • sähköpostimarkkinointi (uutiskirjeet, bannerit ja automaattiset sähköpostiviestit, esim. latausten tarjoamiseksi).
  • sosiaalisen median julkaiseminen ja raportointi
  • raportointi (esim. liikennelähteet, pääsy jne.).
  • yhteyksien hallinta (esim. käyttäjien segmentointi ja asiakassuhteiden hallinta).
  • laskeutumissivut, blogit ja yhteydenottolomakkeet
  • palvelut (live-chat, chat-robotit, lippujärjestelmä, kyselyt, tietämystietokannat).

Lisäksi käytämme HubSpotin seurantatyökalua verkkomarkkinointitoimintoihimme verkkosivustollamme suostumuksellasi. HubSpot käyttää evästeitä, jotta voimme analysoida verkkosivuston käyttöäsi meidän toimesta. HubSpot arvioi kerätyt tiedot (esim. IP-osoite, aikaleima, maantieteellinen sijainti, selaintyyppi, vierailun kesto ja katsotut sivut) puolestamme, jotta voimme laatia raportteja vierailusta ja katsotuista sivuista. HubSpotin keräämät tiedot ja verkkosivustomme sisältö tallennetaan HubSpotin palveluntarjoajien palvelimille. 

Lisäksi käytämme HubSpotin kokoustoimintoa sopiaksemme tapaamisista kanssasi tehokkaasti ja helposti. Tätä varten näet tähän osallistuvien työntekijöidemme vapaat ajat. Voit valita haluamasi tapaamisajan ja varata sen jonkun työntekijän kanssa "Vahvista tapaaminen" -painikkeella. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme etu- ja sukunimeäsi sekä yrityksesi sähköpostiosoitetta. Heti kun painat "Jatka" -painiketta kohdassa "Vahvista kokous", saat meiltä vastaavan vahvistussähköpostin. Euroopan unionissa olevien käyttäjien osalta oikeusperuste on sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti sekä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukainen oikeutettu etumme tehokkaaseen aikatauluttamiseen.     

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät: Käsittelyn oikeusperusteena on suostumuksesi Art. 6 (1) a) GDPR, jonka voit peruuttaa milloin tahansa poistamalla evästeryhmän "Tilastot" valinnan tulevaisuutta varten. HubSpot-seurantatyökalun yhteydessä kerätyt evästeet ja henkilötiedot poistetaan tai anonymisoidaan viimeistään 13 kuukauden kuluttua. Siltä osin kuin tietoja siirretään yksittäistapauksissa HubSpot Inc:lle, tämä tapahtuu EU:n mallilausekkeiden perusteella Art. 46 (2) lit. d) GDPR:n mukaisesti, johon HubSpot Inc. sitoutuu.

Lisäksi käytämme HubSpotin kokoustoimintoa sopiaksemme tapaamisista kanssasi tehokkaasti ja helposti. Tätä varten näet tähän osallistuvien työntekijöidemme vapaat ajat. Voit valita haluamasi tapaamisajan ja varata sen jonkun työntekijän kanssa "Vahvista tapaaminen" -painikkeella. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme etu- ja sukunimeäsi sekä yrityksesi sähköpostiosoitetta. Heti kun painat "Jatka" -painiketta kohdassa "Vahvista kokous", saat meiltä vastaavan vahvistussähköpostin. Euroopan unionissa olevien käyttäjien osalta oikeusperuste on sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti sekä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukainen oikeutettu etumme tehokkaaseen aikatauluttamiseen.   

Lisätietoja tietosuojasta on HubSpotin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://legal.hubspot.com/de/privacy-policy, evästekäytännössä osoitteessa https://legal.hubspot.com/de/cookie-policy ja HubSpotin tietosivuilla osoitteessa https://knowledge.hubspot.com/de/reports/what-cookies-does-hubspot-set-in-a-visitor-s-browser#cookies-from-third-party-systems.

Google-mainokset

Käytämme myös Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Ireland, verkkomainontaohjelmaa Google Ads ("Google Ads") 

Tässä yhteydessä käytämme suostumuksellasi Googlen uudelleenmarkkinointitoimintoa. Näin voimme näyttää sinulle kohdennettuja mainoksia eri laitteilla kiinnostuksesi perusteella. Sinulle näytetään eri verkkosivustoilla tuotteita, joista olet ollut selailu- ja käyttötottumustesi perusteella kiinnostunut muilla Googlen verkostoon kuuluvilla verkkosivustoilla – myös eri laitteita käyttäessäsi. 

Tätä toimintoa varten luetaan teknisiä tietoja (esim.  IP-osoite, käyntiaika, laite- ja selaintiedot) ja asetetaan evästeitä. Lisätietoja käsitellään vain, jos olet ottanut Google-tililläsi käyttöön "henkilökohtainen mainonta" -asetuksen. Jos asetus on käytössä, Google käyttää tietojasi luodakseen kohderyhmäluetteloita laitteidenvälistä uudelleenmarkkinointia varten, kun käyt verkkosivuillamme Google-tilillesi kirjautuneena.  

Lisäksi käytämme konversioseurantatoimintoa yksittäisten mainosten, tarjousten ja ominaisuuksien tehokkuuden mittaamiseen. Konversioseurantaa tukee Googlen niin kutsuttu konversiolinkitystoiminto. Konversionlinkitystunnisteita käytetään apuna klikkausdatan mittaamisessa, jotta mittaus voidaan suorittaa mahdollisimman tehokkaasti. Lisätietoja on osoitteessa https://support.google.com/tagmanager/answer/7549390?hl=en-AU.   

Konversion mittaamiseksi loppulaitteeseesi asetetaan evästeet heti, kun napautat Google-mainosta. Evästeet eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti, mutta niiden tarkoituksena on antaa meille mahdollisuus määrittää, palaatko verkkosivustolle tietyn tarjouksen yhteydessä evästeiden 30 päivän voimassaoloaikana.  

Kun klikkaat verkkosivustoamme verkkosivuston kävijänä, verkkosivuston konversiosivun URL-osoite sisältää yleensä tietoa klikkauksesta. Kun verkkosivuston kävijä suorittaa toiminnon, jonka olet merkinnyt konversioksi (esimerkiksi kun Google Adsin konversiotunniste käynnistyy), klikkaustietoja käytetään konversion ja kävijän verkkosivustollesi tuoneen klikkauksen yhdistämiseen.  

Käytämme konversioevästeen avulla kerättyjä tietoja konversiotilastojemme luomiseen. Saamme selville niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka klikkasivat mainosta ja jotka ohjattiin konversioseurantatunnisteella varustetulle verkkosivustolle. Näin kerätyt tiedot siirretään ja tallennetaan anonymisoituina Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin. 

Käytämme Google-mainoksia henkilötietojesi yhteydessä vain, jos olet antanut siihen etukäteen nimenomaisen suostumuksesi. Euroopan unionissa olevien käyttäjien osalta oikeusperuste Google Adsin käytölle on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Voit itse vaikuttaa evästeiden käyttöön verkkosivustomme evästeasetuksissa edellä kuvatulla tavalla. Erityisesti voit poistaa aiemmin käytössä olleita evästeitä käytöstä ja perua siten suostumuksesi. Lisäksi voit poistaa evästeiden asettamisen kokonaan käytöstä selaimesi asetuksista. Google Adsin yhteydessä kerätyt henkilötiedot poistetaan tai anonymisoidaan yhden (IP-osoite) tai kolmen kuukauden (evästetiedot) kuluttua.   

Google voi asettaa tiedot, joita se käyttää mainosten näyttämiseen, osoitteessa https://adssettings.google.com/. Vaihtoehtoisesti voit itse poistaa evästeet käytöstä Digital Advertising Alliancen sivustolla osoitteessa https://optout.aboutads.info/ tai Your Online Choices -sivustolla osoitteessa https://www.youronlinechoices.com/de/. Lisätietoja oikeuksistasi rekisteröitynä suhteessa Drägeriin, mukaan lukien peruuttamisoikeus, on jäljempänä tässä tietosuojaselosteessa. Lisäksi löydät lisätietoja asetuksista ja peruutusvaihtoehdoista Googlen mainontaa koskevasta tietosuojaselosteesta osoitteessa https://policies.google.com/technologies/ads sekä Googlen tietosuojasta Googlen yleisestä tietosuojaselosteesta osoitteessa https://policies.google.com/privacy.  

Meta Features

Suostumuksellasi käytämme verkkosivustollamme myös Meta-pikseliä. Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti (""Meta"") on henkilötietojesi rekisterinpitäjä Metassa. 

Meta-pikselin avulla seurataan verkkosivuston kävijän toimintaa. Käydessäsi verkkosivustollamme pikselin kautta muodostetaan tätä tarkoitusta varten yhteys Meta-palvelimiin IP-osoitetta käyttäen. Käytämme Meta-pikseliä liittääksemme käyttäjän kohderyhmiin (niin sanottuihin "verkkosivuston omiin kohderyhmiin") uudelleenmarkkinointia varten ja yhdenmukaistaaksemme Meta-mainospaikoilla näkyvät mainokset (niin sanotut "Facebook-mainokset" ja "Instagram-mainokset", jäljempänä "Meta-mainokset") sen mukaisesti. Käytämme siis Meta-pikseleitä näyttääksemme asettamiamme Meta-mainoksia Metan käyttäjille, jotka ovat myös kiinnostuneita verkkosivustoistamme tai joilla on tiettyjä ominaisuuksia (esim. kiinnostus tiettyihin aiheisiin tai tuotteisiin, jotka on päätelty katsottujen verkkosivustojen perusteella), jotka toimitamme Metalle. Meta-pikselin avulla haluamme myös varmistaa, että Meta-mainoksemme vastaavat käyttäjien mahdollisia kiinnostuksen kohteita eikä niillä ole häiritsevää vaikutusta. 

Lisäksi kerättyjä tietoja käsitellään tilastollisesti Meta-mainosten arvioimiseen ja optimoimiseen ja niiden tehokkuuden mittaamiseen katsomalla, ohjautuvatko käyttäjät verkkosivustollemme Meta-mainosta klikattuaan ja mitä he siellä tekivät (esim. lataukset) (ns. "konversio"). Saamme Metalta raportteja nimettömänä. Meta kohdistaa nämä hashed-muodossa lähetetyt tiedot Meta-tiliisi, jos sinulla on sellainen.  

Meta on rekisterinpitäjä samalla tavalla kuin me, kun henkilötietojasi käytetään Metassa kohdentamistarkoituksiin. Siksi olemme tehneet Meta Platforms Ireland Ltd.:n kanssa yhteisen rekisterinpitäjäsopimuksen, johon voit tutustua täällä: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum

Tässä sopimuksessa olemme jakaneet tietosuojavelvoitteet seuraavasti:  

Me olemme vastuussa siitä, että annamme sinulle kaikki yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan mukaiset tiedot henkilötietojen yhteiskäsittelystä; 

Meta Platforms Ireland Ltd. on vastuussa siitä, että sinulle annetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 15-20 artiklassa säädetyt oikeudet, jotka koskevat Metan yhteiskäsittelyn jälkeen tallentamia henkilötietoja. 

Meta on yksin vastuussa siirrettyjen tietojen myöhemmästä käsittelystä.  

Evästeet voidaan asettaa loppulaitteeseen Meta-pikselin kautta. Edellä mainittujen tietojen käsittely Meta-pikselillä ja Meta-evästeen asettaminen ja lukeminen tapahtuu vain suostumuksellasi. Suostumuksesi on myös oikeusperuste Meta-pikselin käytölle Euroopan unionin käyttäjien osalta yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.  

Voit itse päättää tietojen keruusta Meta-pikselin avulla ja tietojesi käyttämisestä Meta-mainosten näyttämiseen edellä kuvatulla tavalla verkkosivustomme evästeasetuksissa. Erityisesti voit poistaa aiemmin käytössä olleet evästeet käytöstä ja siten perua suostumuksesi. Lisäksi voit ottaa evästeiden asettamisen kokonaan pois käytöstä selaimesi asetuksista edellä kuvatulla tavalla. Voit myös käydä seuraavalla sivulla, jonka Meta on perustanut, ja seurata siellä olevia käyttöperusteisen mainonnan asetuksia koskevia ohjeita ("Mainonnan asetukset") määrittääksesi, minkä tyyppisiä mainoksia sinulle Metassa näytetään: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Asetukset ovat alustasta riippumattomia, eli ne koskevat kaikkia laitteita, kuten pöytätietokoneita tai mobiililaitteita. Meta-pikselin yhteydessä kerätyt henkilötiedot poistetaan tai anonymisoidaan 420 päivän kuluttua. 

Lisätietoja tietosuojasta – erityisesti Metan yhteystiedot ja Metan tietosuojavaltuutetun tiedot – sekä oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista saat Meta Business Toolsin käyttöehdoista, mukaan lukien vastuullisen osapuolen lisäys, sekä Metan tieto- ja evästekäytännöstä osoitteissa https://www.facebook.com/policy ja https://www.facebook.com/policies/cookies/

LinkedIn (Insights-tag)

Lisäksi käytämme verkkosivuillamme niin sanottua konversioseurantaa LinkedIn Insights-Tagilla, joka on LinkedIn Irelandin, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti, työkalu. Tätä tarkoitusta varten LinkedIn Insight Tag on integroitu sivuillemme ja LinkedIn asettaa evästeen loppulaitteeseesi. Tämä ilmoittaa LinkedInille, että olet vieraillut verkkosivuillamme, jolloin myös IP-osoitteesi kerätään. Lisäksi tallennetaan aikaleimat ja tapahtumat, kuten sivujen katselut. Näin voimme arvioida tilastollisesti verkkosivustomme käyttöä optimoidaksemme sitä jatkuvasti. Saamme esimerkiksi tietää, minkä LinkedIn-mainoksen tai LinkedInissä tapahtuneen vuorovaikutuksen kautta tulit verkkosivuillemme. Näin voimme paremmin hallita mainostuksemme näyttämistä.

Lisäksi voimme käyttää LinkedInin "insight-tunnisteita" luodaksemme niin sanottuja "verkkosivustoyleisöjä" ja näyttää siten verkkosivustomme mainoksia sellaisille LinkedInin jäsenille, jotka ovat käyneet verkkosivustollamme. Näin evästetiedot yhdistetään LinkedInin jäsentietoihin yleisön muodostamiseksi. Suorat tunnistetiedot poistetaan näistä tiedoista seitsemän päivän kuluessa, ja loput tiedot poistetaan viimeistään 180 päivän kuluttua.  

Lisäksi voimme käyttää LinkedInin "insight-tunnisteita" luodaksemme niin sanottuja "verkkosivustoyleisöjä" ja näyttää siten verkkosivustomme mainoksia sellaisille LinkedInin jäsenille, jotka ovat käyneet verkkosivustollamme. Näin evästetiedot yhdistetään LinkedInin jäsentietoihin yleisön muodostamiseksi. Suorat tunnistetiedot poistetaan näistä tiedoista seitsemän päivän kuluessa, ja loput tiedot poistetaan viimeistään 180 päivän kuluttua.  

Lisätietoja konversioseurannasta saat osoitteesta https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a420536/linkedin-conversion-trackingubersicht. Huomaa, että LinkedIn voi tallentaa ja käsitellä tietoja, jotta yhteys kyseiseen käyttäjäprofiiliin on mahdollinen, ja LinkedIn voi käyttää tietoja omiin mainostarkoituksiinsa. Lisätietoja on LinkedInin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://de.linkedin.com/legal/privacy-policy?. Voit estää LinkedInin käyttökäyttäytymisesi analysoinnin sekä kiinnostuksen kohteisiin perustuvien suositusten näyttämisen osoitteessa https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

YouTube

Olemme upottaneet verkkosivustollemme videoita YouTube-videopalvelusta (YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA), jonka omistaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA, ja videopalvelujen tarjoajana Euroopan talousalueella ja Sveitsissä toimii European Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti ("YouTube"). 

Käytämme upotettuja YouTube-videoita ainoastaan ns. laajennetussa tietosuojatilassa. Tämä tarkoittaa sitä, että YouTube ei tallenna evästeitä käyttäjän laitteelle, jos käyttäjä pelkästään vierailee upotetun YouTube-videon sisältävällä verkkosivustolla eikä napsauta videota aloittaakseen sen toistamisen. Jos napsautat verkkosivustoomme upotettua YouTube-videotoistinta, YouTube saattaa tallentaa evästeitä päätelaitteellesi ja saada sinua koskevaa henkilökohtaista tietoa. Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena YouTube-palveluun, YouTube voi liittää kerättyjä tietoja YouTube-tiliisi.

Jos et halua, että näin tapahtuu, älä käytä tätä toimintoa tai käynnistä YouTube-videoiden toistoa. YouTuben käytön yhteydessä kerättyjen henkilötietojen käsittely perustuu art. 6 (1) a) GDPR:ään, koska olet antanut suostumusilmoituksen kyseisen videon toistamiseen. 

Lisätietoa YouTubesta on osoitteessa https://www.youtube.com/yt/about/de/. Tietoa YouTube-palvelun suorittamasta tietojenkäsittelystä sekä huomioita YouTuben tietosuojatoimista on Googlen yleisessä tietosuojakäytännössä osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

Instagram

Käytämme verkkosivustollamme Instagram-palvelun syötettä.  Instagram on audiovisuaalinen sosiaalisen median alusta, jossa käyttäjät voivat jakaa kuvia ja videoita, ja sisältöä voi jakaa myös muihin sosiaalisiin verkostoihin ("Instagram"). Euroopan talousalueella toimivien käyttäjien Instagram-palveluiden ylläpitäjä on Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti. 

Instagram-syöte on integroitu verkkosivustollemme iFrame-elementin avulla. Se varmistaa, että voimme näyttää Instagram-sisältöä (kuten kuvia ja videoita) verkkosivustollamme. Syöte on oletusarvoisesti kytketty pois käytöstä (näkyy harmaana). Vasta kun napsautat "Hyväksyn"-painiketta, selaimesi lähettää pyynnön Instagramin mediapalvelimelle ja välittää myös tiedon IP-osoitteestasi, jolloin iFrame-elementti ja Instagram-sisältömme voidaan näyttää sinulle. Tämä on teknisesti välttämätöntä tiedon välittämisen kannalta. Tämän oikeusperustana on Art. 6 (1) a) GDPR.

Verkosivustollamme on myös linkkejä Instagram-tilillemme, jotta voit seurata meitä Instagramissa. 

Lisätietoa tietosuojasta sekä oikeuksistasi tässä suhteessa ja asetusvaihtoehdoista saat tutustumalla Instagramin yksityisyydensuojakäytäntöön osoitteessa https://help.instagram.com/155833707900388/

Twilio SendGrid

Verkkosivusto ja yksittäiset tuotteet käyttävät Twilio SendGrid -sähköpostipalvelua ("Twilio SendGrid""),jonka tarjoaja on Twilio Inc, 101 Spear St FL 5 San Francisco, CA, 94105-1554 Yhdysvallat, jotta voimme olla sinuun yhteydessä palveluja tarjotessamme. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme viestinnän kannalta tarpeellisia tietoja (kuten vastaanottajan osoite, aihe, päivämäärä ja viestintätapa). 

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät: näiden tietojen käsittelyn oikeusperuste on sopimuksen toteuttaminen, johon on viitattu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdassa.

Lisätietoja tietojenkäsittelystä Twilio SendGridissä saat osoitteesta: https://sendgrid.com/resource/general-data-protection-regulation-2/

Miten Dräger käsittelee tietojani sosiaalisen median yrityssivustoilla?

Verkkosivustonsa lisäksi Dräger toimii internetissä sosiaalisen median verkostoissa ja alustoilla.  

Vierailu sosiaalisen median yrityssivulla

Yrityssivujemme kautta pidämme yhteyttä sellaisiin asiakkaisiin, kiinnostuneisiin osapuoliin ja sivustolla käyneisiin ("käyttäjiin"), jotka ovat olleet sivustolla aktiivisia. Tässä yhteydessä käyttäjätietoja voidaan käsitellä myös Euroopan unionin ulkopuolella. Se voi aiheuttaa riskejä käyttäjille, koska se vaikeuttaa heidän oikeuksiensa toimeenpanoa. Käyttäjätietoja käsitellään usein markkinatutkimus- ja mainostarkoituksiin, ja käyttötottumusten ja niistä ilmenevien kiinnostuksen kohteiden perusteella voidaan luoda käyttäjäprofiileja. Käyttäjäprofiilien perusteella alustojen sisään ja niiden ulkopuolelle voidaan asettaa mainoksia, joiden tarkoitus on vastata käyttäjän mielenkiinnonkohteita. Myös käyttöprofiileihin tallennetaan tietoja käytetyistä laitteista riippumatta. 

Vuorovaikutus sosiaalisen median yrityssivustolla

Kun olet tekemisissä kanssamme sosiaalisen median yrityssivumme kautta, annat meille henkilökohtaisia tietoja. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi yhteystietosi, käyttäjätunnuksesi tai meille lähettämäsi viestin sisältö. Käsittelemme näitä tietoja oikeutetun etumme perusteella, jotta voimme olla kanssasi tekemisissä ja ottaa sinuun yhteyttä. Euroopan unionissa olevien käyttäjien osalta henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Lisäksi Euroopan unionissa olevien käyttäjien henkilötietojen käsittely voi perustua yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohtaan edellyttäen, että he ovat antaneet meille vastaavan suostumuksen. Erityisesti jos integroimme alustojen tarjoajien sisältöä verkkosivustoihimme (esim. iFramen, plug-inin jne. avulla), tähän tarvitaan suostumus.

Jos meillä on laillinen sopimussuhde kanssasi tai jos tällainen suhde on alkamassa, yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta on Euroopan unionissa olevien käyttäjien tietojenkäsittelyn oikeusperuste. Tämä koskee erityisesti arvontoihin osallistumista. Jos kyseessä on arvonta, käsittelemme tietoja vain ottaaksemme sinuun yhteyttä ja voidaksemme lähettää palkinnon. Kun palkinto on toimitettu tai jos et voittanut, poistamme tietosi. 

Tietojen käsittely Facebookissa ja Instagramissa

Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti ("Meta"), tarjoaa meille anonymisoituja tilastoja ja huomioita käyttäjien vuorovaikutuksesta sosiaalisen median yrityssivujemme kanssa Facebookissa ja Instagramissa (niin sanotut ""Sivuista johdetut huomiot""). Näitä sivuista johdettuja huomioita ei kuitenkaan voi yhdistää yksittäisiin käyttäjäprofiileihin. Käsittely perustuu oikeutettuun etuumme vuorovaikutuksen arvioimiseen ja siten yrityssivujemme optimoimiseen. Näin ollen Euroopan unionissa olevien käyttäjien osalta henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. 

Meta ja me yhdessä rekisterinpitäjinä käsittelemme henkilötietoja, jotka ovat tarpeen sivuista saatujen huomioiden luomiseksi. Tämän vuoksi olemme tehneet Meta Platforms Ireland Ltd:n kanssa sopimuksen tietojen käsittelystä yhteisinä rekisterinpitäjinä, joka sääntelee meidän ja Metan väliset tietosuojavelvoitteet. Lisätietoja tietojenkäsittelystä löydät täältä: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum   

Huomaa, että meta-tietojen tietosuojaa koskevien säännösten mukaan meta-tietoja siirretään myös Yhdysvaltoihin tai muihin kolmansiin maihin käsittelijöiden välisten vakiosopimuslausekkeiden tai muun soveltuvan juridisen perusteen nojalla. Lisätietoja asiasta löytyy täältä: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum/update 

Tässä sopimuksessa olemme jakaneet tietosuojavelvoitteet seuraavasti: 

Olemme vastuussa siitä, että annamme sinulle kaikki yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan mukaiset tiedot henkilötietojen yhteiskäsittelystä; 

Meta Platforms Ireland Ltd. on vastuussa siitä, että sinulle annetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 15-20 artiklassa säädetyt oikeudet, jotka koskevat Metan yhteiskäsittelyn jälkeen tallentamia henkilötietoja. 

Meta on yksin vastuussa siirrettyjen tietojen käsittelystä siirron jälkeen.  

Huomaa, että meta-tietojen tietosuojaa koskevien säännösten mukaan meta-tietoja siirretään myös Yhdysvaltoihin tai muihin kolmansiin maihin käsittelijöiden välisten vakiosopimuslausekkeiden tai muun soveltuvan juridisen perusteen nojalla. Lisätietoja asiasta löytyy täältä: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum/update 

Tietojen käsittely LinkedInissä

Kun käyt LinkedIn-yrityssivullamme, henkilötietojen rekisterinpitäjä on yleensä LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti ("LinkedIn").  Jos taas olet vuorovaikutuksessa LinkedIn-yrityssivumme kanssa, LinkedIn arvioi kyseiset vuorovaikutustilanteet ja antaa meille tilastoja anonymisoidussa muodossa (niin sanotut "sivusta saadut huomiot"). Tämä koskee erityisesti seuraajien, sivulla käyneiden, työntekijöiden ja kilpailijoiden välistä vuorovaikutusta. Erityisesti arvioidaan tietoja, jotka koskevat työtehtävää, maata, toimialaa, virka-asemaa, yrityksen kokoa ja työtilannetta. Sivuista saadut huomiot toimitetaan meille vain anonymisoidussa muodossa. Yksittäisiä käyttäjiä koskevia johtopäätöksiä ei ole mahdollista tehdä tiedoista, jotka perustuvat sivuista saatuihin huomioihin. Lisää analyysitiedoista näet täältä: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a547077/linkedin-page-analytics-overview?lang=de

Sivuista saatujen huomioiden luomiseksi me ja LinkedIn käsittelemme henkilötietoja rekisterinpitäjinä yrityssivustollamme yhdessä. Euroopan unionissa olevien käyttäjien osalta henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on oikeutettu etumme LinkedIn-yrityssivumme arviointiin ja parantamiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Olemme tehneet LinkedInin kanssa sopimuksen yhteiskäsittelystä rekisterinpitäjinä. Sopimuksessa on määritelty tietosuojavelvoitteiden jako meidän ja LinkedInin välillä. Se löytyy täältä: https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum 

LinkedIn Sales Navigator

Käytämme LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti ("LinkedIn") LinkedIn Sales Navigator -palvelua aktiivisesti etsiessämme ja muodostaessamme yrityskontakteja ja lähestyäksemme heitä ja ollessamme heihin yhteydessä.  

Tätä tarkoitusta varten käsittelemme LinkedInin meille toimittamia tietoja. Näihin kuuluu yleensä profiilitiedot, erityisesti nimi, yritys, asema yrityksessä, työkokemus, koulutustausta sekä kyseisen jäsenen toiminta ja muut yhteystiedot. Jos viestintää käydään aktiivisen yhteydenoton jälkeen, me käsittelemme tämän viestinnän sisällön. On myös mahdollista, että siirrämme nämä tiedot CRM-järjestelmäämme ja yhdistämme tai liitämme ne siellä jo oleviin tietoihin.  

LinkedInin InMail-toiminnon kautta tapahtuvan yrityskontaktien tavoittamisen ja heihin yhteydenpidon oikeusperuste on LinkedInin jäsenen suostumus, kun kyseessä ovat Euroopan unionissa olevat käyttäjät, yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti, edellyttäen, että suostumus on annettu LinkedIniin rekisteröitymisen yhteydessä. Jäsenet voivat perua suostumuksensa milloin tahansa muuttamalla viestintäasetuksiaan sen mukaisesti yksityisyysasetuksissa osoitteessa https://www.linkedin.com/psettings/data-sharing tai käyttämällä jokaisessa InMail-viestissä olevaa peruutuslinkkiä. Laillinen peruste profiilitietojen käsittelylle tarkennetussa haussa ja niiden yhdistämiselle CRM-tietoihimme sekä LinkedIn-profiilitietojen viennille CRM-järjestelmäämme on oikeutettu etumme – Euroopan unionissa olevien käyttäjien osalta yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti – löytää tehokkaasti kiinnostavia jäseniä potentiaalisiksi yrityskontakteiksi sekä ylläpitää CRM-järjestelmää, jossa on oikeat ja täydelliset tietueet. Jos jäsen lähettää meille kysymyksen tai jos liikesuhde on jo olemassa, Euroopan unionissa olevien käyttäjien oikeusperuste voi olla myös yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdassa.

Lisätietoja LinkedInin tietosuojasta on osoitteessa https://de.linkedin.com/legal/privacy-policy. Tietoja oikeuksistasi on tietosuojaselosteemme kohdassa "Mitä oikeuksia minulla on rekisteröitynä?" 

Jakaako Dräger tietojani muille?

Dräger pidättää oikeuden jakaa meille antamiasi tietoja tytäryhtiöidensä ja erikoistuneiden vähittäiskauppojensa (jälleenmyyjiensä) kanssa ympäri maailmaa. Toimimme kuitenkin näin vain siinä tapauksessa, että se on välttämätöntä tietojesi käsittelemiseksi aiottua tarkoitusta varten.

Dräger käyttää toisinaan ulkoisia palveluntarjoajia tietojesi tekniseen käsittelyyn. Saatamme siirtää tietojasi asuinmaasi ulkopuolelle ja käsitellä niitä maassa, jossa Drägerillä tai jollain sen tytäryhtiöistä, erikoistuneista vähittäiskaupoista (jälleenmyyjistä) tai palveluntarjoajista ja toimittajista on toimipaikka. Tällaiset kohteet saattavat sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella. Yrityksen sisällä ja erikoistuneiden vähittäiskauppojen (jälleenmyyjien), palveluntarjoajien ja toimittajien kanssa toimiessa käytössä ovat sopimuksiin perustuvat velvoitteet noudattaa tietosuojalainsäädännön määräyksiä.

Siirretäänkö tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin?

Periaatteessa käsittelemme henkilötietoja ainoastaan EU:ssa tai Euroopan talousalueella.

Yksittäistapauksissa voi kuitenkin olla tarpeen, että siirrämme tietoja vastaanottajille niin sanotuissa kolmansissa maissa. "Kolmannet maat" ovat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen ulkopuolisia maita, joissa ei voida ilman muuta olettaa, että tietosuojan taso on verrattavissa Euroopan unionin tasoon. Jos siirrettyihin tietoihin sisältyy myös henkilötietoja, varmistamme ennen siirtoa, että vaadittu riittävä tietosuojan taso taataan kyseisessä kolmannessa maassa tai kolmannessa maassa sijaitsevassa vastaanottajassa. Tämä voi johtua erityisesti Euroopan komission niin sanotusta "riittävyyspäätöksestä", jossa vahvistetaan tietylle kolmannelle maalle kokonaisuudessaan riittävä tietosuojan taso. Vaihtoehtoisesti voimme myös perustaa tiedonsiirron vastaanottajan kanssa sovittuihin niin sanottuihin EU:n vakiosopimuslausekkeisiin tai sinun antamasi suostumusilmoitukseen.

Annamme pyynnöstä mielellämme lisätietoja asianmukaisista ja riittävistä suojatoimista, joilla varmistetaan riittävän tietosuojan tason noudattaminen. Lisätietoja niin sanotuista EU:n vakiosopimuslausekkeista on osoitteessa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_en ja tietoa tietosuojan riittävyyttä koskevista päätöksistä osoitteessa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_en.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Periaatteessa säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoituksen kannalta tai meillä on oikeutettu etu tähän säilytykseen, eivätkä sinun etusi, ettei säilytystä tai käsittelyä jatketa, ole painavammat. Tämä tarkoittaa sitä, että säilytämme tietojasi yleensä vain niin kauan kuin se on tarpeen verkkosivustomme ja siihen liittyvien palvelujen tarjoamiseksi tai olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään nämä tiedot. Poistamme henkilötiedot myös ilman rekisteröidyn toimenpiteitä heti, kun niitä ei enää tarvita käsittelytarkoitukseen tai kun niiden säilyttäminen on muutoin oikeudellisesti mahdotonta.

Pääsääntöisesti:

  • tiedot poistetaan tai anonymisoidaan sen ajanjakson jälkeen, joka on määritelty edellä yksityiskohtaisemmin kuvatun tietojenkäsittelyn tai verkkosivuston toiminnon osalta.
  • liikesuhteen yhteydessä käsitellyt tiedot (erityisesti meiltä tilattujen tuotteiden yhteydessä) poistetaan lakisääteisten säilytysaikojen päätyttyä; ja
  • asiakastilin yhteydessä käsitellyt tiedot poistetaan, kun kyseinen asiakastili on poistettu, paitsi jos jatkosäilytys on tarpeen lakisääteisten tai sopimukseen perustuvien säilytysaikojen noudattamiseksi kyseiseen liikesuhteeseen liittyen.

Henkilötietoja, joita meidän on säilytettävä säilyttämisvelvoitteiden täyttämiseksi, säilytetään kyseisen säilyttämisvelvoitteen päättymiseen saakka. Siltä osin kuin tallennamme henkilötietoja yksinomaan säilyttämisvelvoitteiden täyttämiseksi, käsittelyä rajoitetaan yleensä siten, että niihin voidaan päästä käsiksi vain, jos se on välttämätöntä säilyttämisvelvoitteen tarkoituksen kannalta.

Mitä oikeuksia minulla on rekisteröitynä?

Asuinpaikkasi lainkäyttöalueen tietosuojalainsäädäntö voi oikeuttaa sinut erityisiin henkilötietojasi koskeviin oikeuksiin. Jos lakisääteiset vaatimukset täyttyvät, sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 1 kohdan soveltamisalaan kuuluvana rekisteröitynä useita oikeuksia meitä vastaan, joista haluamme kertoa sinulle tarkemmin jäljempänä. Yksityiskohtaiset tiedot tästä löytyvät myös suoraan yleisen tietosuoja-asetuksen artikloista 15-21.  

Käyttääksesi näitä oikeuksia voit ottaa yhteyttä konsernin tietosuojavastaavaan, jonka yhteystiedot on annettu edellä, tai käyttää tarjoamiamme käteviä teknisiä viestintäkeinoja.  

Oikeus tutustua tietoihin, art. 15 GDPR

Sinulla on oikeus saada meiltä tietoa siitä, käsittelemmekö sinua koskevia tietoja ja mitä tietoja käsittelemme. Tähän sisältyy muun muassa tietoa siitä, kuinka kauan ja mihin tarkoitukseen tietoja käsitellään, mistä tiedot ovat peräisin ja mille vastaanottajille tai vastaanottajaryhmille niitä luovutetaan. Lisäksi voimme toimittaa sinulle kopion näistä tiedoista.  

Oikeus tietojen oikaisemiseen, art. 16 GDPR

Rekisteröitynä sinulla on oikeus pyytää, että oikaisemme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet tiedot ilman aiheetonta viivytystä. Lisäksi voit pyytää puutteellisten henkilötietojesi täydentämistä. Lain niin vaatiessa ilmoitamme tästä korjauksesta myös kolmansille osapuolille, jos olemme sellaisille tietojasi luovuttaneet.  

Oikeus tietojen poistamiseen (ns. oikeus tulla unohdetuksi), tietosuojasäännöstön artikla. 17 GDPR

Rekisteröitynä sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi viipymättä, jos jokin seuraavista syistä toteutuu:  

  • Tietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on kerätty tai muutoin käsitelty, tai tarkoitus on saavutettu;  
  • Peruutat suostumuksesi, eikä käsittelylle ole muuta oikeusperustetta;  
  • Vastustat käsittelyä, eikä käsittelylle ole olemassa pakottavia perusteltuja syitä; jos henkilötietoja käytetään suoramarkkinointiin, riittää, että vastustat käsittelyä;  
  • henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti;  
  • henkilötietojesi poistaminen on tarpeen unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, jota meihin sovelletaan.  

Huomaa, että oikeutta tietojen poistamiseen voidaan rajoittaa oikeudellisilla säännöksillä. Näihin kuuluvat erityisesti rajoitukset, jotka on lueteltu yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklassa.  

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (estäminen), tietosuoja-asetuksen artikla. 18 GDPR

Rekisteröitynä sinulla on myös oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos jokin seuraavista edellytyksistä täyttyy:  

  • Kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden niin kauan, että voimme tarkistaa niiden tarkkuuden;  
  • Käsittely on lainvastaista ja vastustat henkilötietojen poistamista ja pyydät sen sijaan henkilötietojesi käytön rajoittamista;  
  • Emme enää tarvitse henkilötietojasi käsittelytarkoituksiin, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämistä, toteuttamista tai puolustamista varten; tai  
  • Olet vastustanut käsittelyä niin kauan kuin ei ole vielä ratkaistu, ovatko oikeutetut perusteemme etusijalla sinun perusteisiisi nähden.  
  • Jos käsittelyä on rajoitettu edellä kuvatun mukaisesti, ilmoitamme sinulle ennen rajoituksen kumoamista.  

Oikeus peruuttaa suostumukset, art. 7 (3) GDPR

Voit perua meille antamasi suostumuksen milloin tahansa tulevaisuutta koskien. Peruminen voidaan tehdä epävirallisena ilmoituksena edellä mainittuihin osoitteisiin tai tätä tarkoitusta varten tarjottujen teknisten viestintäkeinojen avulla. Jos perut suostumuksesi, se ei vaikuta siihenastiseen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.  

Oikeus tietojen siirrettävyyteen, GDPR:n art. 20 GDPR

Rekisteröitynä sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet toimittanut meille jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja luovuttaa kyseiset tiedot muille. Yksityiskohdat ja rajoitukset löytyvät yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artiklasta. Tämän oikeuden käyttäminen ei vaikuta oikeuteesi tietojen poistamiseen.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, GDPR:n art. 77 GDPR

Jos olet sitä mieltä, että käsittelemme tietojasi sovellettavan tietosuojalainsäädännön vastaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle eli erityisesti Schleswig-Holsteinin itsenäiselle tietosuojakeskukselle tai asuinpaikkasi, työpaikkasi tai epäillyn tietosuojaloukkauksen tapahtumapaikan jäsenvaltion vastaavalle valvontaviranomaiselle.  

Oikeus vastustaa, art. 21 GDPR

Rekisteröitynä, sinulla on oikeus erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein kieltää milloin tahansa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyn, joka suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohdan perusteella; tämä koskee myös kyseisiin säännöksiin perustuvaa profilointia. Jos kiellät henkilötietojesi käsittelyn, emme enää käsittele sinua koskevia henkilötietoja, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on pakottavia perusteltuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi rekisteröitynä, tai jos käsittelyä käytetään oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen.  

Jos käsittelemme henkilötietoja suoramarkkinointia varten, sinulla on rekisteröitynä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten; tämä koskee myös profilointia siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.  

Jos sinä, rekisteröity, vastustat suoramarkkinointitarkoituksiin tapahtuvaa tietojen käsittelyä, emme enää käsittele kyseisiä henkilötietoja näihin tarkoituksiin. 

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Luet parhaillaan tietosuojakäytännön versiota 6.2 alkaen 10/2023.  

Dräger saattaa päivittää tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, jos...  

... se julkaisee uusia tuotteita tai palveluja

... internet-käytännöt muuttuvat

... internet- ja tietoturvateknologia kehittyvät edelleen   

... uusia oikeudellisia velvoitteita tulee voimaan.   

Pidätämme siis oikeuden muuttaa tai laajentaa tietosuojaselostetta tarpeen mukaan. Julkaisemme uudistetun version täällä. Sen jälkeen sitä sovelletaan verkkosivustomme myöhempään käyttöön. Tietosuojaselosteeseen on syytä palata säännöllisesti, jotta olet ajan tasalla mahdollisista muutoksista. Tämä ei tarkoita, että jo tallennettujen tietojen käyttötarkoitus muuttuisi.   

Kaikki verkkosivustomme sisältämät tiedot on tarkistettu huolellisesti. Emme kuitenkaan takaa, että verkkosivujemme sisältö on aina virheetöntä, täydellistä ja ajantasaista.