Tietosuojaa koskevat tiedot

Dräger on sitoutunut suojelemaan kaikkien niiden henkilöiden yksityisyyden suojaa, joiden henkilötietoja Dräger käsittelee. Siksi vastaamme tässä tietosuojaselosteessa tärkeimpiin kysymyksiin tietojesi käsittelyn luonteesta, laajuudesta ja tarkoituksesta.

Tätä käytäntöä sovelletaan Drägerin verkkosivustoihin ja kaikkien sellaisten Drägeriin sidoksissa olevien yritysten verkkosivustoihin, jotka viittaavat tähän käytäntöön verkkosivustoillaan. Sitä ei sovelleta Drägerin verkkosivustoihin, tarjouksiin ja toimintoihin, jotka viittaavat omiin tietosuojakäytäntöihinsä. 

Katso palveluntarjoajan tunnisteesta tietoja rekisterinpitäjästä ("Dräger" tai "me") tietosuojalainsäädännön määritelmän mukaisesti (Euroopan unionin käyttäjille: Yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 7 kohta). 

Huolimatta siitä, mitä edellä ilmoitetaan, tuotteista tai palveluista vastuussa oleva Dräger-yritys on se Dräger-yritys, joka on sopimuskumppanisi tuotteiden tai palvelujen toimittamista varten tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Kyseisten tuotteiden ja palvelujen toimittamista koskevat ehdot on annettu asianmukaisen Dräger-yrityksen tiedoissa.

Kehen voin ottaa yhteyttä Drägerin sisällä, jos minulla on kysyttävää tietosuojasta?

Voit ottaa rohkeasti yhteyttä konsernin tietosuojavastaavaan, jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelystä ja jos haluat pyytää tietoja, oikaisua tai poistamista sähköpostitse: dataprivacy@draeger.com

tai postitse:

Drägerwerk AG &Co. KGaA

Group Data Protection Officer

Moislinger Allee 53-55

23558 Lyypekki

Saksa

Mitä tietojani Dräger käsittelee?

Kun vierailet verkkosivustollamme, käsittelemme henkilötietoja, jotka selaimesi välittää palvelimellemme. Nämä tiedot (ns. lokitiedostot) ovat teknisesti välttämättömiä verkkosivustomme näyttämiseksi sekä vakauden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Lokitiedostoihin tallennetaan seuraavat tiedot:

"Lokitiedostot tallentavat seuraavat tiedot:

- IP-osoite

- Pyynnön päivämäärä ja kellonaika

- Pyynnön osoite (URL-osoite)

- Metatiedot, kuten palautetun tiedon määrä ja siihen kulunut aika, 

- Pyynnön ja vastauksen otsikkotiedot, kuten HTTP-tila (esim. onnistunut tai epäonnistunut), verkkosivu, jolta pyyntö on peräisin, käyttäjätiedot, joista käy ilmi selain, käyttöjärjestelmä ja versiot."

Käsittely perustuu art. 6 (1) lit. f) GDPR:ään oikeutetun etumme suojaamiseksi verkkosivustomme häiriöttömän toiminnan osalta.

Käsittelemme lisäksi henkilötietoja, jotka jaat vapaaehtoisesti kanssamme osana sopimusta, kyselyä, pyynnön käsittelyä tai rekisteröitymistä tai sisäänkirjautuessasi. Lisätietoja löydät kohdasta "Mihin tarkoituksiin Dräger käyttää tietojani?"

Käyttääkö Dräger evästeitä?

Jotta tarjontamme olisi mahdollisimman käyttäjäystävällistä, käytämme myös ns. evästeitä tai vastaavaa teknologiaa, kuten monet muutkin yritykset.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi luo automaattisesti ja jotka tallentuvat päätelaitteellesi (esim. kannettavalle tietokoneellesi), kun vierailet verkkosivustollamme. Tieto tallentuu evästeeseen kyseisen päätelaitteen jokaisella käyttökerralla.  Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saisimme tietoa henkilöllisyydestäsi. Evästeiden käytön tarkoituksena on tehdä tarjontamme hyödyntämisestä miellyttävämpää ja juuri sinulle sopivaa. Käytämme esimerkiksi ns. istuntokohtaisia evästeitä, jotka tunnistavat, jos olet jo vieraillut joillakin verkkosivustomme yksittäisillä sivuilla. Tämän ansiosta voit lisätä verkkosivustoltamme löytämiäsi tuotteita ostoskoriin tarvitsematta luoda asiakastiliä tai kirjautua tiliin. Istuntokohtaiset evästeet poistetaan, kun poistut verkkosivustoltamme.

Yleensä väliaikaiset evästeet poistetaan 30 päivän kuluttua. Omien evästeidemme lisäksi käytämme myös kolmannen osapuolen tarjoajien evästeitä (ns. kolmannen osapuolen evästeet) tilastoidaksemme verkkosivustomme käyttöä ja arvioidaksemme sitä, jotta voimme optimoida tarjoustamme sinulle, sekä näyttääksemme juuri sinulle räätälöityjä tietoja ja mainoksia. 

Omien evästeidemme lisäksi käytämme myös kolmansien osapuolien evästeitä, joiden tarkoituksena on tallentaa tilastotietoa verkkosivustomme käytöstä. Arvioimalla näitä tietoja voimme optimoida tarjontaamme sekä yksilöidä sinulle näytettäviä tietoja ja mainontaa. Näiden evästeiden avulla myös tunnistamme, että olet aiemmin vieraillut verkkosivustollamme, kun palaat sivustollemme.  Nämä evästeet poistetaan tietyn ajan kuluttua. Kerromme tarkemmin käyttämistämme yksittäisistä kolmansien osapuolien evästeistä jäljempänä.

Evästeasetukset

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin myös asettaa selaimesi niin, että loppulaitteellesi ei tallenneta evästeitä tai että ennen uuden evästeen luomista näytetään aina viesti. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päättää itse, mitkä evästeet, jotka eivät ole "teknisesti välttämättömiä", haluat hyväksyä ja mitkä et halua hyväksyä alatunnisteessa olevan Evästeasetukset-linkin kautta. 

Voit muuttaa näitä asetuksia milloin tahansa ja myös poistaa jo aktivoidut evästeet käytöstä valitsemalla ja poistamalla yksittäiset evästeryhmät, esim. "Toiminnalliset", "Tilastot" tai "Markkinointi", ja siten peruuttaa mahdollisesti antamasi suostumuksen. Näin evästeiden käytöstä tulee sinulle läpinäkyvää. Huomaa kuitenkin, että tiettyjen evästeryhmien poistaminen käytöstä tai evästeiden täydellinen poistaminen käytöstä voi tarkoittaa, että et voi käyttää kaikkia verkkosivustomme toimintoja rajoituksetta.

Evästeiden käytön oikeusperusta

Evästeiden avulla kerättyjen henkilötietojen käsittely, joka on teknisesti välttämätöntä tarjouksiemme tarjoamiseksi, perustuu art. 6 (1) f) GDPR:n perusteella, jotta voidaan suojella oikeutettua etuamme tarjoustemme ongelmattomaan tarjoamiseen verkkosivustollamme. Muilta osin käsittelemme henkilötietojasi evästeiden yhteydessä (erityisesti tiettyjen toimintojen tarjoamiseksi, analyysi- ja mainostarkoituksiin sekä jäljempänä kuvattujen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien yhteydessä) vain, jos olet antanut siihen etukäteen suostumuksesi tietosuoja-asetuksen 3 artiklan mukaisesti. 6 (1) a) GDPR:n mukaisesti. Käsittelyn tarkoituksena on mainonta, markkinatutkimus ja verkkosivustomme suunnittelu tarpeidesi mukaan.

Mitä työkaluja Dräger käyttää analysointiin ja markkinointiin?

Kun vierailet verkkosivustollamme, sen käytöstä kerätään automaattisesti tietoa. Nämä tiedot ovat Drägerille tärkeitä, koska vain niiden avulla saamme tietää, mikä sisältö verkkosivuillamme kiinnostaa sinua ja kuinka voimme tulevaisuudessa parantaa palvelujamme. Tähän tarkoitukseen käytämme seuraavia:

Dräger käyttää analysointiin ja markkinointiin seuraavia työkaluja:

Adobe Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää web-analyysipalvelu Adobe Analyticsia arvioidakseen käyttäjien pääsyä tälle verkkosivustolle. Analyysia varten päätelaitteellesi tallennetaan evästeitä ja siitä kerätään tietoja, jotka tallennetaan myös sopimusperusteisen käsittelijämme Adobe Systems Software Ireland Limitedin palvelimille, jotka sijaitsevat osoitteessa 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park 0000 Dublin 24, Irlanti ("Adobe").

Adoben palvelimille tallennettuja tietoja ei voida suoraan yhdistää tiettyyn henkilöön, koska Adobe Analyticsia käytetään asetuksilla "Ennen Geo-Lookupia": Korvaa kävijän viimeinen IP-oktetti luvulla 0" ja "Obfuscate IP-Removed". Asetus "Before Geo-Lookup: Replace visitor's last IP octet with 0" varmistaa, että IP-osoite anonymisoidaan korvaamalla IP-osoitteen viimeinen oktetti nollilla ennen tätä niin sanottua geopaikannusta. Käyttäjän likimääräinen sijainti lisätään seurantapakettiin, joka sisältää edelleen täyden IP-osoitteen tilastollista analyysia varten. Ennen seurantapaketin tallentamista IP-osoite korvataan sitten yhdellä kiinteällä IP-osoitteella - tätä kutsutaan yleiseksi IP-osoitteeksi - jos "Obfuscate IP -Removed" -asetus on määritetty. Tämä tarkoittaa, että IP-osoite ei enää sisälly tallennettuun tietueeseen.

Käytämme Adobe Analyticsia henkilötietojesi yhteydessä vain, jos olet antanut siihen etukäteen nimenomaisen suostumuksesi. Suostumuksesi on myös Adobe Analyticsin käytön oikeusperusta art. 6 (1) a) GDPR. Voit itse päättää evästeiden asettamisesta edellä kuvatulla tavalla verkkosivustomme evästeasetuksissa ja erityisesti poistaa jo aktivoidut Adobe Analyticsin evästeet käytöstä poistamalla evästeryhmän "Tilastot" valinnan ja peruuttamalla näin suostumuksesi. Lisäksi voit myös poistaa evästeiden asettamisen kokonaan käytöstä selaimesi asetuksista. Adoben yhteydessä kerätyt henkilötietosi poistetaan tai anonymisoidaan 24 kuukauden kuluttua.

Adobe Analyticsin tietosuojakäytännöstä on sivulla https://www.adobe.com/de/privacy/policy.html

HubSpot

Käytämme verkkomarkkinointitoimintoihin HubSpotia, joka on HubSpot, Inc:n, 25 First Street, Cambridge, MA 02141 USA tai HubSpot European Office, Ground Floor, Two Dockland Central, Guild Street, Dublin 1, Irlanti ("HupSpot") integroitu ohjelmistoratkaisu, jonka avulla voimme kattaa monenlaisia näkökohtia, kuten mm:

  • sähköpostimarkkinointi (uutiskirjeet, bannerit ja automaattiset sähköpostiviestit, esim. latausten tarjoamiseksi).
  • sosiaalisen median julkaiseminen ja raportointi
  • raportointi (esim. liikennelähteet, pääsy jne.).
  • yhteyksien hallinta (esim. käyttäjien segmentointi ja asiakassuhteiden hallinta).
  • laskeutumissivut, blogit ja yhteydenottolomakkeet
  • palvelut (live-chat, chat-robotit, lippujärjestelmä, kyselyt, tietämystietokannat).

Lisäksi käytämme HubSpotin seurantatyökalua verkkomarkkinointitoimintoihimme verkkosivustollamme suostumuksellasi. HubSpot käyttää evästeitä, jotta voimme analysoida verkkosivuston käyttöäsi meidän toimesta. HubSpot arvioi kerätyt tiedot (esim. IP-osoite, aikaleima, maantieteellinen sijainti, selaintyyppi, vierailun kesto ja katsotut sivut) puolestamme, jotta voimme laatia raportteja vierailusta ja katsotuista sivuista. HubSpotin keräämät tiedot ja verkkosivustomme sisältö tallennetaan HubSpotin palveluntarjoajien palvelimille. Käsittelyn oikeusperusteena on suostumuksesi Art. 6 (1) a) GDPR, jonka voit peruuttaa milloin tahansa poistamalla evästeryhmän "Tilastot" valinnan tulevaisuutta varten. HubSpot-seurantatyökalun yhteydessä kerätyt evästeet ja henkilötiedot poistetaan tai anonymisoidaan viimeistään 13 kuukauden kuluttua. Siltä osin kuin tietoja siirretään yksittäistapauksissa HubSpot Inc:lle, tämä tapahtuu EU:n mallilausekkeiden perusteella Art. 46 (2) lit. d) GDPR:n mukaisesti, johon HubSpot Inc. sitoutuu.

Lisätietoja tietosuojasta on HubSpotin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://legal.hubspot.com/de/privacy-policy, evästekäytännössä osoitteessa https://legal.hubspot.com/de/cookie-policy ja HubSpotin tietosivuilla osoitteessa https://knowledge.hubspot.com/de/reports/what-cookies-does-hubspot-set-in-a-visitor-s-browser#cookies-from-third-party-systems.

Google-mainokset

Käytämme myös Google LLC:n, Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, verkkomainontaohjelmaa Google Ads ("Google Ads") ja konversioseurantaa yksittäisten mainosten, tarjousten ja toimintojen tehokkuuden mittaamiseen. Tätä tarkoitusta varten päätelaitteeseesi asetetaan eväste heti, kun napsautat Google-mainosta. Tätä evästettä ei käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen, vaan sen tarkoituksena on määrittää, palaatko verkkosivustolle, jossa on tietty tarjous, evästeen 30 päivän voimassaoloaikana.

Jokainen Google Ads -asiakas saa yleensä eri evästeen. Evästeitä ei siis voida seurata Google Ads -asiakkaiden verkkosivuston kautta. Konversioevästeen avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen Google Ads -asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurannan. Saamme selville niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat mainosta ja jotka ohjattiin verkkosivulle, joka on merkitty konversioseurantatunnisteella. Näin kerätyt tiedot siirretään yleensä vain anonymisoituina Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. 

Käytämme Google Ads -mainoksia henkilötietojesi yhteydessä vain, jos olet aiemmin antanut meille nimenomaisen suostumuksesi, joka on oikeusperusta Google AdWordsin käytölle Art. 6 (1) a) GDPR. Voit itse päättää evästeiden asettamisesta edellä kuvatulla tavalla verkkosivustomme evästeasetuksissa ja erityisesti poistaa aiemmin aktivoidut evästeet käytöstä poistamalla evästeryhmän "Markkinointi" valinnan ja siten peruuttaa suostumuksesi. Lisäksi voit poistaa evästeiden asettamisen kokonaan käytöstä selaimesi asetuksista. Google Adsin yhteydessä kerätyt henkilötietosi poistetaan tai anonymisoidaan 1 kuukauden (IP-osoitteen osalta) tai 3 kuukauden (evästetietojen osalta) kuluttua.

Google Analytics (anonymisointi)

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google LLC:n, Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, tarjoamaa web-analyysipalvelua ("Google Analytics"). Käytämme Google Analyticsia analysoidaksemme ja parantaaksemme säännöllisesti verkkosivustomme käyttöä. Saatujen tilastojen avulla voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä kiinnostavamman sinulle käyttäjänä. Google Analytics käyttää menetelmiä, kuten evästeitä, jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön analysoinnin. Verkkosivuston käyttöäsi koskevat tiedot siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Aktivoimalla IP-osoitteen anonymisoinnin tällä verkkosivustolla IP-osoite lyhennetään ennen sen siirtämistä Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google käyttää kerättyjä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen meille muita verkkosivuston toimintaan liittyviä palveluja. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä lähettämää anonymisoitua IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin.

Käytämme Google Analyticsia henkilötietojesi yhteydessä vain, jos olet antanut siihen etukäteen nimenomaisen suostumuksesi. Suostumuksesi on myös oikeusperusta Google Analyticsin käytölle Art. 6 (1) a) GDPR. Voit itse päättää evästeiden asettamisesta edellä kuvatulla tavalla verkkosivustomme evästeasetuksissa ja erityisesti poistaa aiemmin aktivoidut evästeet käytöstä poistamalla evästeryhmän "Markkinointi" valinnan ja siten peruuttaa suostumuksesi. Lisäksi voit myös poistaa evästeiden asettamisen kokonaan käytöstä selaimesi asetuksista. Google Analyticsin yhteydessä kerätyt henkilötietosi poistetaan tai anonymisoidaan 14 kuukauden kuluttua.

Lisäksi löydät lisätietoja asetus- ja vastustamismahdollisuuksista sekä koko Googlen tietosuojasta Googlen yleisestä tietosuojaselosteesta osoitteessa https://policies.google.com/privacy.

Facebook Pixel, Facebook Custom Audiences ja Facebook-Conversion.

Käytämme verkkosivustoillamme Facebookin niin sanottua "Facebook Pixel" -tekniikkaa, jota hallinnoi Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, tai Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti ("Facebook").

Facebook-pikselin avulla Facebook voi määrittää verkkosivustojemme kävijät kohderyhmäksi mainosten näyttämistä varten (ns. "Facebook-mainokset"). Näin ollen käytämme Facebook-pikseliä näyttääksemme asettamiamme Facebook-mainoksia vain niille Facebookin käyttäjille, jotka ovat myös kiinnostuneita verkkosivustoistamme tai joilla on tiettyjä ominaisuuksia (esim. kiinnostus tiettyihin aiheisiin tai tuotteisiin, jotka on määritetty vierailtujen verkkosivustojen perusteella), jotka välitämme Facebookille (niin sanotut "mukautetut kohderyhmät"). Facebook-pikselin avulla haluamme myös varmistaa, että Facebook-mainoksemme vastaavat käyttäjien mahdollisia kiinnostuksen kohteita eikä niillä ole häiritsevää vaikutusta. Facebook-pikselin avulla voimme lisäksi seurata Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisia ja markkinatutkimustarkoituksia varten katsomalla, ohjautuivatko käyttäjät verkkosivuillemme klikattuaan Facebook-mainosta (niin sanottu "konversio").

Käytämme Facebook-pikseliä vain, jos olet antanut siihen etukäteen nimenomaisen suostumuksesi. Suostumuksesi on myös oikeusperusta Facebook-pikselin käytölle art. 6 (1) a) GDPR. Voit itse päättää evästeiden asettamisesta edellä kuvatulla tavalla verkkosivustomme evästeasetuksissa ja erityisesti poistaa aiemmin aktivoidut evästeet käytöstä poistamalla evästeryhmän "Markkinointi" valinnan ja siten peruuttaa suostumuksesi. Lisäksi voit myös poistaa evästeiden asettamisen kokonaan käytöstä selaimesi asetuksista. Facebook Pixelin yhteydessä kerätyt henkilötietosi poistetaan tai anonymisoidaan 14 kuukauden kuluttua.

Facebookin Facebook-mainosten näyttämiseen liittyvien tietojen ja yleisten tietojen käsittely tapahtuu Facebookin https://www.facebook.com/policy.php tietosuojakäytännön puitteissa. Tarkempia tietoja ja yksityiskohtia Facebook-pikselistä ja sen toiminnasta löydät Facebookin ohjealueelta.

LinkedIn (Insights-tag)

Lisäksi käytämme verkkosivuillamme niin sanottua konversioseurantaa LinkedIn Insights-Tagilla, joka on LinkedIn Irelandin, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti, työkalu. Tätä tarkoitusta varten LinkedIn Insight Tag on integroitu sivuillemme ja LinkedIn asettaa evästeen loppulaitteeseesi. Tämä ilmoittaa LinkedInille, että olet vieraillut verkkosivuillamme, jolloin myös IP-osoitteesi kerätään. Lisäksi tallennetaan aikaleimat ja tapahtumat, kuten sivujen katselut. Näin voimme arvioida tilastollisesti verkkosivustomme käyttöä optimoidaksemme sitä jatkuvasti. Saamme esimerkiksi tietää, minkä LinkedIn-mainoksen tai LinkedInissä tapahtuneen vuorovaikutuksen kautta tulit verkkosivuillemme. Näin voimme paremmin hallita mainostuksemme näyttämistä.

Käytämme Insights-tunnisteita vain, jos olet antanut siihen etukäteen nimenomaisen suostumuksesi. Suostumuksesi on myös oikeusperusta käytön osalta art. 6 (1) lit. a) GDPR. Voit itse päättää evästeiden asettamisesta edellä kuvatulla tavalla verkkosivustomme evästeasetuksissa ja erityisesti poistaa aiemmin aktivoidut evästeet käytöstä poistamalla evästeryhmän "Markkinointi" valinnan ja siten peruuttaa suostumuksesi. Lisäksi voit myös poistaa evästeiden asettamisen kokonaan käytöstä selaimesi asetuksista. LinkedIn Insights -tunnisteen yhteydessä kerätyt henkilötietosi poistetaan tai anonymisoidaan 90 päivän kuluttua.

Lisätietoja konversioseurannasta saat osoitteesta https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a420536/linkedin-conversion-trackingubersicht. Huomaa, että LinkedIn voi tallentaa ja käsitellä tietoja, jotta yhteys kyseiseen käyttäjäprofiiliin on mahdollinen, ja LinkedIn voi käyttää tietoja omiin mainostarkoituksiinsa. Lisätietoja on LinkedInin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://de.linkedin.com/legal/privacy-policy?. Voit estää LinkedInin käyttökäyttäytymisesi analysoinnin sekä kiinnostuksen kohteisiin perustuvien suositusten näyttämisen osoitteessa https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.


Mihin tarkoitukseen Dräger käyttää tietojani?

Keräämme ja käsittelemme tietoja ainoastaan etukäteen määriteltyihin tarkoituksiin, joita saattavat olla tekniset välttämättömyydet, sopimusehdot tai nimenomaiset käyttäjän esittämät pyynnöt. Lisäksi käytämme tietojasi vain, jos olet antanut etukäteen suostumuksesi niiden käyttöön. Jotkin online-palveluistamme, kuten hakijaportaalimme, ovat saatavilla ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille, jotka ovat kirjautuneet sivustolle. Tätä rekisteröitymistä käytetään toimintoihin pääsyn ja kyseisten toimintojen käytön hallintaan. Sisäänkirjautumisen aikana kerätyt ja tallennetut henkilötiedot pyydetään käyttäjältä osana kyseistä online-palvelua.

Katso seuraavasta tai kyseisten online-palvelujen käyttöehdoista lisätietoja tietojesi tallentamisesta, käsittelystä ja keräystarkoituksista.

Dräger kerää tietojasi seuraaviin tarkoituksiin

Hakijoiden hallinnointi

Seuraava kohta koskee hakijoihin liittyvien tietojen käsittelyä Careers (Työpaikat) -verkkosivullamme.

Oletko kiinnostunut rekisteröitymään työnhakijaksi Drägerin Työpaikat-verkkosivulle? Sinun on ensin luotava käyttäjätili. Käyttäjätili sisältää vähintään seuraavat tiedot:

  • etunimi
  • sukunimi
  • sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • käyttäjätunnus
  • salasana.

Meidän täytyy säilyttää käyttäjätilisi tiedot. Säilytämme tietoja kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen kysymme uudelleen suostumustasi tietojen käsittelyyn. Kun olet antanut suostumuksesi, tilisi säilytetään jälleen kuuden kuukauden ajan. Jos tilisi säilyttämisaika on päättymässä ja olet yhä hakemassa työpaikkaa Drägeriltä, säilyttämisaikaa jatketaan, kunnes hakuprosessi on valmis.

Työnhakijaan liittyvät tiedot

Säilytämme Työpaikat-sivun kautta antamiasi tietoja osana hakemustasi yhdessä nimesi kanssa enintään kolme kuukautta hakuprosessin päättymisen jälkeen. Sen jälkeen tulokset tallennetaan ainoastaan anonyymissä muodossa tilastoja varten. Henkilöllisyydestäsi ei voida vetää mitään johtopäätöstä näiden tilastotietojen pohjalta.

Hylättyjen hakijoiden tunnistaminen

Etkö tullut valituksi Drägerille? Tässä tapauksessa tallennamme sinusta tietoja, joista voimme tunnistaa sinut, jos haet uudelleen samaa työpaikkaa Drägerillä. Nämä tiedot eivät kuitenkaan sisällä kaikkia ammatillisia saavutuksiasi.

Tunnistetiedot sisältävät seuraavat tiedot:

• sukunimi

• etunimi

• syntymäaika

• sähköpostiosoite

• hakijan numero.

Tunnistetiedot poistetaan pysyvästi viimeistään kolmen kuukauden kuluttua hakuprosessin päättymisen jälkeen.

Hakeminen useisiin konsernin yrityksiin samanaikaisesti

Oletko hakenut useisiin tehtäviin eri Dräger-yrityksissä samaan aikaan? Tässä tapauksessa ne henkilöstöosastot, joille olet lähettänyt hakemuksesi suoraan, voivat saada tiedon, että olet hakenut useita paikkoja samanaikaisesti.

Pääsy hakijan tietoihin

Oletko hakenut jotain tiettyä paikkaa (suora haku)? Tässä tapauksessa tietosi ovat avointa työpaikkaa mainostavan osaston sekä asiaankuuluvan henkilöstöosaston käytössä.

Työvoimareservi

Suostumuksellasi hakemukseesi liittyvät tiedot sisällytetään työvoimareservitietokantaamme kuuden kuukauden ajaksi.  Työvoimareservitietokannassa säilytetään yhteys- ja työhakemustietojasi. Tarkoituksena on löytää mahdollisesti sopivia ehdokkaita avoimiin paikkoihin. Jos näin käy, otamme sinuun yhteyttä.

Turvallisuus henkilötietoja käsiteltäessä

Tietosi salataan automaattisesti tiedonsiirron aikana. Hyödynnämme aina viimeisintä tekniikkaa kaikissa toimenpiteissä tietojesi suojaamiseksi.

Verkkotestit harjoittelijoille (Saksa)

Dräger arvioi soveltuvuuttasi osana harjoittelijoiden hakuprosessia ja käsittelee seuraavia hakijan henkilötietoja osana verkkotestiä:

  • henkilökohtaiset päätiedot (esim. etu- ja sukunimi, osoite, syntymäaika)
  • yhteystiedot (esim. sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • tiedot henkilökohtaisista vahvuuksista ja kognitiivisista kyvyistä verkkotestin vastausten perusteella.

Nämä tiedot poistetaan hakuprosessin päätyttyä. Edellä mainitut tietojen poistamista koskevat määräajat koskevat kuitenkin myös hakijan käyttäjätiliä.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusteena on seuraava yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumusilmoitus:

Henkilökohtaisten tietojen käsittely: Kyllä, annan suostumukseni siihen, että Dräger käsittelee henkilötietojani hakemukseni käsittelyä varten tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Sähköpostimarkkinointi

Oletko tilannut jonkin uutiskirjeemme tai ilmoittanut olevasi kiinnostunut Drägerin tarjoamista tiedoista jossakin muussa yhteydessä (kuten täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen)? Tässä tapauksessa voimme käyttää sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle tietoja (esim. kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin tai tuotetietoja) kiinnostuksenkohteidesi perusteella. Voit kieltää tietojesi käytön milloin tahansa, jos et ole enää kiinnostunut meidän tiedoistamme. Jos haluat tehdä sen, napsauta ”peruuta”-linkkiä kyseisessä uutiskirjeessä.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdassa tarkoitettu suostumusilmoitus.

Yhteydenotto sinuun

Oletko täyttänyt jonkin yhteydenottolomakkeistamme ja pyytänyt tietoja Drägerin tuotteista tai palveluista? Yleisesti ottaen lomakkeessa antamiasi tietoja käytetään pyyntösi käsittelyyn. Voit lisäksi antaa erillisen suostumuksesi ennen yhteydenottopyynnön lähettämistä, jos olet myös kiinnostunut lisätiedoista, kuten kutsuista tapahtumiin ja webinaareihin tai tuotetiedoista. 

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on sinun antamasi suostumuslausunto yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdassa tarkoitetulla tavalla.

Tavaroiden tai palvelujen toimittaminen

Kun tilaat Drägerin tuotteita tai palveluja, käytämme antamiasi henkilötietoja tilauksesi käsittelyyn ja vaadittujen tuotteiden toimittamiseen. Voimme myös käyttää antamiasi henkilötietoja sopimuksen solmimista edeltävien välttämättömien toimenpiteiden suorittamiseen, asiaan liittyviin kysymyksiisi vastaamiseen, lähetys- ja laskutustietojen lähettämiseen sekä asiakaspalautteen ja -tuen käsittelyyn ja tarjoamiseen.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdassa tarkoitettu sopimuksen tekeminen tai suunnitellun sopimuksen tekeminen.

Henkilötietojesi teknistä käsittelyä varten Dräger käyttää ulkoisia palveluntarjoajia ja sopimusten käsittelijöitä tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen. Näihin palveluntarjoajiin ja käsittelijöihin kuuluvat esimerkiksi eLearning-alustojen ja verkkokauppojen operaattorit. Yksityiskohtaisempaa tietoa löytyy sovellettavista käyttöehdoista tai yleisistä käyttöehdoista.

Riippuen siitä, minkä maksupalveluntarjoajan valitset tilausprosessin aikana, välitämme tarkoitusta varten kerätyt maksutiedot meiltä toimeksiannon saaneelle maksupalveluntarjoajalle tai valitulle maksupalvelulle maksun käsittelyä varten. Joissakin tapauksissa valittu maksupalveluntarjoaja saattaa myös kerätä näitä tietoja sinusta itse, jos avaat kyseisen toimijan palvelussa tilin. Tässä tapauksessa sinun on kirjauduttava sisään maksupalveluntarjoajan tiliin kirjautumistietojesi avulla tilausprosessin aikana. Tällöin sovelletaan kyseisen maksupalveluntarjoajan tietosuojailmoitusta.

Asiakastyytyväisyyskyselyt

Oletko äskettäin ostanut Dräger-tuotteen, lähettänyt korjauksen tai tehnyt palvelupyynnön? Olemme kiinnostuneita kuulemaan, olitko tyytyväinen saamaasi palveluun ja onko jotain, jota voisimme tehdä toisin tulevaisuudessa. Käytämme siis tässä yhteydessä saamiamme yhteystietoja ottaaksemme yhteyttä satunnaisesti valittuun joukkoon asiakkaita heidän kanssaan tapahtuneen vuorovaikutuksen jälkeen. Dräger voi joskus käyttää ulkoisia palveluntarjoajia ottaakseen yhteyttä asiakkaisiin. Näiden palveluntarjoajien kanssa on solmittu vastaavat tietosuojasopimukset.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusteena on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitettu oikeutettu etumme. Oikeutettu etu liittyy seuraaviin tietojen keruun tarkoituksiin: nykyisten Dräger-asiakkaiden tyytyväisyyden määrittäminen heidän ostettuaan Dräger-tuotteen tai korjautettuaan sen. Koska olet jo Dräger-asiakas, oletamme, että meillä on lupasi ottaa sinuun yhteyttä sen selvittämiseksi, oletko tyytyväinen meihin.

Verkkosivuoptimointi

Tavoitteenamme on parantaa verkkosivustoamme sinua varten. Tätä varten käytämme erilaisia verkkoanalyysityökaluja, jotka antavat meille tiedon esimerkiksi siitä, millä sivuillamme olet käynyt ja mitä linkkejä olet napsauttanut. Löydät luettelon käyttämistämme työkaluista kohdasta ”Mitä työkaluja Dräger käyttää analysointiin ja markkinointiin?

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Oikeutettu etu liittyy seuraaviin tietojen keruun tarkoituksiin: sujuvien yhteyksien varmistaminen, verkkosivustomme ja/tai sovelluksemme helpon käytön varmistaminen ja järjestelmän turvallisuuden ja vakauden analysointi.

Jakaako Dräger tietojani muille?

Dräger pidättää oikeuden jakaa meille antamiasi tietoja tytäryhtiöidensä ja erikoistuneiden vähittäiskauppojensa (jälleenmyyjiensä) kanssa ympäri maailmaa. Toimimme kuitenkin näin vain siinä tapauksessa, että se on välttämätöntä tietojesi käsittelemiseksi aiottua tarkoitusta varten.


Dräger käyttää toisinaan ulkoisia palveluntarjoajia tietojesi tekniseen käsittelyyn. Saatamme siirtää tietojasi asuinmaasi ulkopuolelle ja käsitellä niitä maassa, jossa Drägerillä tai jollain sen tytäryhtiöistä, erikoistuneista vähittäiskaupoista (jälleenmyyjistä) tai palveluntarjoajista ja toimittajista on toimipaikka. Tällaiset kohteet saattavat sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella. Yrityksen sisällä ja erikoistuneiden vähittäiskauppojen (jälleenmyyjien), palveluntarjoajien ja toimittajien kanssa toimiessa käytössä ovat sopimuksiin perustuvat velvoitteet noudattaa tietosuojalainsäädännön määräyksiä.

Siirretäänkö tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin?

Periaatteessa käsittelemme henkilötietoja ainoastaan EU:ssa tai Euroopan talousalueella.

Yksittäistapauksissa voi kuitenkin olla tarpeen, että siirrämme tietoja vastaanottajille niin sanotuissa kolmansissa maissa. "Kolmannet maat" ovat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen ulkopuolisia maita, joissa ei voida ilman muuta olettaa, että tietosuojan taso on verrattavissa Euroopan unionin tasoon. Jos siirrettyihin tietoihin sisältyy myös henkilötietoja, varmistamme ennen siirtoa, että vaadittu riittävä tietosuojan taso taataan kyseisessä kolmannessa maassa tai kolmannessa maassa sijaitsevassa vastaanottajassa. Tämä voi johtua erityisesti Euroopan komission niin sanotusta "riittävyyspäätöksestä", jossa vahvistetaan tietylle kolmannelle maalle kokonaisuudessaan riittävä tietosuojan taso. Vaihtoehtoisesti voimme myös perustaa tiedonsiirron vastaanottajan kanssa sovittuihin niin sanottuihin EU:n vakiosopimuslausekkeisiin tai sinun antamasi suostumusilmoitukseen.

Annamme pyynnöstä mielellämme lisätietoja asianmukaisista ja riittävistä suojatoimista, joilla varmistetaan riittävän tietosuojan tason noudattaminen. Lisätietoja niin sanotuista EU:n vakiosopimuslausekkeista on osoitteessa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_en ja tietoa tietosuojan riittävyyttä koskevista päätöksistä osoitteessa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_en.


Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Periaatteessa säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoituksen kannalta tai meillä on oikeutettu etu tähän säilytykseen, eivätkä sinun etusi, ettei säilytystä tai käsittelyä jatketa, ole painavammat. Tämä tarkoittaa sitä, että säilytämme tietojasi yleensä vain niin kauan kuin se on tarpeen verkkosivustomme ja siihen liittyvien palvelujen tarjoamiseksi tai olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään nämä tiedot. Poistamme henkilötiedot myös ilman rekisteröidyn toimenpiteitä heti, kun niitä ei enää tarvita käsittelytarkoitukseen tai kun niiden säilyttäminen on muutoin oikeudellisesti mahdotonta.

"Pääsääntöisesti:

- tiedot poistetaan tai anonymisoidaan sen ajanjakson jälkeen, joka on määritelty edellä yksityiskohtaisemmin kuvatun tietojenkäsittelyn tai verkkosivuston toiminnon osalta.

- liikesuhteen yhteydessä käsitellyt tiedot (erityisesti meiltä tilattujen tuotteiden yhteydessä) poistetaan lakisääteisten säilytysaikojen päätyttyä; ja

- asiakastilin yhteydessä käsitellyt tiedot poistetaan, kun kyseinen asiakastili on poistettu, paitsi jos jatkosäilytys on tarpeen lakisääteisten tai sopimukseen perustuvien säilytysaikojen noudattamiseksi kyseiseen liikesuhteeseen liittyen."

Henkilötietoja, joita meidän on säilytettävä säilyttämisvelvoitteiden täyttämiseksi, säilytetään kyseisen säilyttämisvelvoitteen päättymiseen saakka. Siltä osin kuin tallennamme henkilötietoja yksinomaan säilyttämisvelvoitteiden täyttämiseksi, käsittelyä rajoitetaan yleensä siten, että niihin voidaan päästä käsiksi vain, jos se on välttämätöntä säilyttämisvelvoitteen tarkoituksen kannalta.


Mitä lisäosia ja sosiaalisen median kanavia Dräger käyttää?

Verkkosivustonsa lisäksi Dräger toimii internetissä sosiaalisen median verkostoissa ja alustoilla. Niiden avulla Dräger kommunikoi aktiivisten asiakkaidensa, asianmukaisten osapuolten ja verkossa kävijöiden (käyttäjien) kanssa. Käyttäjätietoja voidaan myös käsitellä Euroopan unionin ulkopuolella. Se voi aiheuttaa riskejä käyttäjille, koska se vaikeuttaa heidän oikeuksiensa toimeenpanoa. Käyttäjätietoja käsitellään usein markkinointitutkimuksia ja mainontaa varten, ja niitä voidaan hyödyntää käyttäjäprofiilien luomiseen käyttäjien käytöksen ja sen kautta ilmenevien mielenkiinnonkohteiden pohjalta. Näiden käyttäjäprofiilien perusteella alustojen sisään ja niiden ulkopuolelle voidaan asettaa mainoksia, joiden tarkoitus on vastata käyttäjän mielenkiinnonkohteita.  Käyttäjäprofiileihin tallennetaan myös tietoa riippumatta laitteista, joita käyttäjä hyödyntää.

Euroopan unionin alueella olevat käyttäjät: käyttäjien henkilötietojen käsittelyn laillinen peruste on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) artiklan 6 (1) (f) mukainen oikeutettu etu tehokasta käyttäjille suunnattua tiedottamista ja käyttäjien kanssa tapahtuvaa kommunikointia varten.  Jos alustojen palveluntarjoajat pyytävät käyttäjiä antamaan suostumuksensa edellä mainittua tietojenkäsittelyä varten, käsittelyn laillinen peruste on yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), artiklat 6 (1) (a) ja 7. Lue myös muut saatavilla olevat tiedot kyseisistä käsittelytoimenpiteistä ja mahdollisuudesta kieltää käsittely, ja tutustu palveluntarjoajien tietoihin (linkit alla).

Instagram

Käytämme verkkosivustollamme Instagram-palvelun syötettä. Instagram on audiovisuaalinen sosiaalisen median alusta, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa valokuvia ja videoita ja jakaa näitä tietoja edelleen muissa sosiaalisissa verkostoissa ("Instagram"). 

Euroopan talousalueella Instagram-palveluita käyttäjille tarjoava operatiivinen yhtiö on Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti.

Instagram-syöte on integroitu verkkosivustollemme iFrame-elementin avulla. Se varmistaa, että voimme näyttää Instagram-sisältöä (kuten kuvia ja videoita) verkkosivustollamme. Syöte on oletusarvoisesti kytketty pois käytöstä (näkyy harmaana). Vasta kun napsautat "Hyväksyn"-painiketta, selaimesi lähettää pyynnön Instagramin mediapalvelimelle ja välittää myös tiedon IP-osoitteestasi, jolloin iFrame-elementti ja Instagram-sisältömme voidaan näyttää sinulle. Tämä on teknisesti välttämätöntä tiedon välittämisen kannalta. Tämän oikeusperustana on Art. 6 (1) a) GDPR.

Verkkosivustoillamme on myös linkkejä Instagram-tilillemme, jotta voit seurata meitä Instagramissa.

Lisätietoja tietosuojasta sekä oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoistasi tältä osin on saatavilla Instagramin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://help.instagram.com/155833707900388/.

YouTube

Olemme upottaneet verkkosivustoomme videoita YouTube-videopalvelusta (YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA), jonka omistaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA, ja videopalvelujen tarjoajana Euroopan talousalueella ja Sveitsissä toimii European Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti ("YouTube").

Käytämme upotettuja YouTube-videoita ainoastaan ns. laajennetussa tietosuojatilassa.

Tämä tarkoittaa sitä, että YouTube ei tallenna evästeitä käyttäjän laitteelle, jos käyttäjä pelkästään vierailee upotetun YouTube-videon sisältävällä verkkosivustolla eikä napsauta videota aloittaakseen sen toistamisen.  Jos napsautat verkkosivustoomme upotettua YouTube-videotoistinta, YouTube saattaa tallentaa evästeitä päätelaitteellesi ja saada sinua koskevaa henkilökohtaista tietoa. Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena YouTube-palveluun, YouTube voi liittää kerättyjä tietoja YouTube-tiliisi.

Jos et halua, että näin tapahtuu, älä käytä tätä toimintoa tai käynnistä YouTube-videoiden toistoa. YouTuben käytön yhteydessä kerättyjen henkilötietojen käsittely perustuu art. 6 (1) a) GDPR:ään, koska olet antanut suostumusilmoituksen kyseisen videon toistamiseen. 

Lisätietoa YouTubesta on osoitteessa https://www.youtube.com/yt/about/de/. Tietoa YouTube-palvelun suorittamasta tietojenkäsittelystä sekä huomioita YouTuben tietosuojatoimista on Googlen yleisessä tietosuojakäytännössä osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

Slideshare

Käytämme tietyillä yksittäisillä Dräger-verkkosivuilla myös Slideshare-palvelua esitelmiemme näyttämiseen. Slideshare on LinkedInin hallinnoima palvelu, jonka kautta voidaan jakaa tietoa, kuten esitelmiä. Henkilötietosi välitetään slideshare.comille, Google Analyticsille ja comScorelle, kun käynnistät jonkin esitelmistämme. Suojaksesi olemme upottaneet Slidesharen kaksoisnapsautustoiminnolla, joka edellyttää sinulta erillistä suostumusta ennen kuin voit käyttää Slidesharea. Lisäksi tietokoneeseesi asetetaan eväste, ja tietosi siirretään Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Dräger ei voi valvoa tätä prosessia, eikä Drägerillä ole tietoa tiedonkeruun laajuudesta, tarkoituksesta tai tietojen säilyttämisen kestosta näissä palveluissa. comScore käyttää tietojasi käyttäjäprofiilien luomiseen markkinointitarkoituksiin, markkinatutkimuksiin ja tarvepohjaiseen verkkosivustojen suunnitteluun tarvepohjaisen mainonnan tuottamista varten. Jos haluat harjoittaa oikeuttasi kieltää tämä käyttö, ota yhteyttä suoraan comScoreen.

Lisätietoja LinkedInin ja comScoren harjoittamasta tietojen keruusta (sen tarkoitus, laajuus, tietojen jatkokäsittely ja käyttö) sekä oikeuksistasi sen suhteen ja tietosuoja-asetuksista löydät seuraavista tietosuojakäytännöistä:


LinkedIn: LinkedIn Ireland, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti, https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy


comScore: comScore, 11950 Democracy Drive, Suite 600, Reston, VA 20190, Yhdysvallat, https://www.comscore.com/About_comScore/Privacy_Policy


Mitä oikeuksia minulla on rekisteröitynä?

Yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 1 kohdassa tarkoitettuna henkilönä, jota tietojenkäsittely koskee, sinulla on meihin nähden erilaisia oikeuksia, joista haluamme kertoa sinulle tarkemmin jäljempänä. Löydät lisätietoja tästä myös suoraan tietosuoja-asetuksen 15-21 artiklasta. 

Näiden oikeuksien käyttämiseksi voit yksinkertaisesti ottaa yhteyttä konsernin tietosuojavastaavaamme, jonka yhteystiedot on annettu edellä, tai käyttää kätevästi tarjoamiamme teknisiä keinoja (esim. evästeasetuksia tämän kautta annetun suostumuksen hallintaa tai peruuttamista varten)."

Oikeus tutustua tietoihin, art. 15 GDPR

Sinulla on oikeus saada meiltä tietoa siitä, käsittelemmekö sinua koskevia tietoja ja mitä tietoja. Tähän sisältyy muun muassa tieto siitä, kuinka kauan ja mihin tarkoitukseen käsittelemme tietoja, mistä ne ovat peräisin ja mille vastaanottajille tai vastaanottajaryhmille luovutamme niitä. Lisäksi voimme toimittaa sinulle kopion näistä tiedoista.

Oikeus tietojen oikaisemiseen, art. 16 GDPR

Rekisteröitynä sinulla on oikeus pyytää, että oikaisemme sinua koskevat tiedot, jotka eivät ole tai eivät enää pidä paikkaansa, viipymättä. Lisäksi voit pyytää, että täydennämme puutteellisia henkilötietojasi. Jos laki niin vaatii, ilmoitamme oikaisusta myös kolmansille osapuolille, jos olemme luovuttaneet tietojasi heille.

Oikeus tietojen poistamiseen (ns. "oikeus tulla unohdetuksi"), art. 17 GDPR

Rekisteröitynä sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi viipymättä, jos jokin seuraavista syistä on olemassa:

"- Tietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin, tai tarkoitus on saavutettu

- peruutat suostumuksesi, eikä käsittelylle ole muuta oikeusperustaa

- Vastustat käsittelyä eikä käsittelylle ole olemassa pakottavia laillisia perusteita; jos henkilötietoja käytetään suoramarkkinointiin, riittää, että vastustat käsittelyä

- henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti;

- henkilötietojesi poistaminen on tarpeen unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, jota meihin sovelletaan."

Huomaa, että oikeus tietojen poistamiseen voi olla rajoitettu lainsäädännöllisin säännöksin. Näitä ovat erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklassa luetellut rajoitukset.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (estäminen), art. 18 GDPR

Rekisteröitynä sinulla on myös oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos jokin seuraavista edellytyksistä täyttyy:

"- kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden riittävän pitkän ajan, jotta voimme tarkistaa henkilötietojen paikkansapitävyyden;

- käsittely on lainvastaista ja vastustat henkilötietojen poistamista ja pyydät sen sijaan henkilötietojesi käytön rajoittamista;

- emme enää tarvitse henkilötietojasi käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten; tai

- Olet vastustanut käsittelyä niin kauan kuin ei ole vielä määritetty, ovatko oikeutetut perusteemme tärkeämpiä kuin sinun perusteesi."

Jos olet saanut käsittelyn rajoituksen edellä olevan luettelon mukaisesti, ilmoitamme sinulle ennen rajoituksen poistamista.

Oikeus peruuttaa suostumukset, art. 7 (3) GDPR

Voit peruuttaa meille antamasi suostumuksen milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Peruuttaminen voi tapahtua epävirallisena viestinä edellä mainittuihin yhteysosoitteisiin tai meidän tätä tarkoitusta varten tarjoamiemme teknisten välineiden avulla. Jos peruutat suostumuksesi, se ei vaikuta siihen asti suoritetun tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen, art. 20 GDPR

Rekisteröitynä sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet antanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot muille. Yksityiskohtaiset tiedot ja rajoitukset löytyvät art. 20 GDPR. Tämän oikeuden käyttäminen ei vaikuta oikeuteesi tietojen poistamiseen.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, art. 77 GDPR

Jos uskot, että tietojesi käsittelyssä rikotaan sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä, sinulla on oikeus tehdä valitus jollekin toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle tai vastaavalle valvontaviranomaiselle asuinpaikkasi, työpaikkasi tai väitetyn tietosuojaloukkauksen tapahtumapaikan jäsenvaltiossa.

Vastustamisoikeus, art. 21 GDPR

Sinulla on rekisteröitynä oikeus milloin tahansa vastustaa erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohdan perusteella; tämä koskee myös näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Jos henkilötietojen käsittelyä vastustetaan, emme enää käsittele sinua koskevia henkilötietoja, paitsi jos pystymme osoittamaan käsittelylle pakottavia perusteltuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi rekisteröitynä, tai oikeudellisten vaateiden esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten.

Jos käsittelemme henkilötietoja suoramarkkinointia varten, sinulla on rekisteröitynä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten; tämä koskee myös profilointia siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Jos sinä rekisteröity vastustat suoramarkkinointitarkoituksiin tapahtuvaa käsittelyä, emme enää käsittele kyseisiä henkilötietoja näihin tarkoituksiin.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Luet parhaillaan versiota 6.0 tietosuojakäytännöstämme, joka on viimeksi päivitetty elokuussa 2021.

Aiemmat versiot tietosuojakäytännöstämme löydät täältä: https://www.draeger.com/data-protection

Dräger voi muuttaa tietosuojakäytäntöään milloin tahansa, kun...

  • ... se julkaisee uusia tuotteita tai palveluja
  • ... internet-käytännöt muuttuvat
  • ... internet- ja IT-turvallisuustekniikka kehittyvät
  • ... uusia lakisääteisiä vaatimuksia astuu voimaan.

Pidätämme siksi oikeuden muuttaa tai täydentää tietosuojakäytäntöämme tarpeen mukaan milloin ja miten tahansa. Muutettu versio julkaistaan täällä, ja se koskee sivustomme käyttöä jatkossa. Sinun tulisi käydä tarkastamassa tietosuojakäytäntömme ja sen nykyinen tilanne säännöllisesti. Muutoksiin ei sisälly jo tallennetun tiedon käyttötarkoituksen muuttamista. 

Kaikki verkkosivustomme sisältämät tiedot on tarkistettu huolellisesti. Emme kuitenkaan takaa sitä, että verkkosivujemme sisältö olisi aina tarkkaa, täydellistä ja ajanmukaista.