Gizlilik Bilgileri

"Draeger Türkiye Firmaları; “Draeger Medikal Ticaret ve Servis Anonim Şirketi” ‘ni ve “Draeger Safety Korunma Teknolojileri Anonim Şirketi” ‘ni kapsamaktadır ve bundan sonra “Draeger Türkiye Firmaları” olarak anılacaktır. Draeger Türkiye Firmaları olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, Draeger Türkiye olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, Draeger Türkiye Firmaları ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem atfetmekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam idraki ile Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda açıklandığı şekilde ve mevzuat tarafından belirtilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz. Draeger Türkiye Firmaları’nın Veri Koruma Politikası’na BURADAN ulaşabilirsiniz.

Dräger, kişisel bilgileri Dräger tarafından işlenen herkesin gizlilik haklarını koruyacağını taahhüt eder. Bu nedenle, bu gizlilik bilgilerinde verilerinizin işlenmesinin yapısı, kapsamı ve amacı hakkında önemli sorulara cevap veriyoruz.

Bu nedenle, bu gizlilik beyanında verilerinizin işlenmesinin yapısı, kapsamı ve amacı hakkında önemli sorulara cevap veriyoruz. Bu belge, kendi Gizlilik Politikasına atıfta bulunan Dräger web sitelerinde, tekliflerinde ve işlevselliklerinde geçerli değildir. 

Veri Koruma yasası kapsamında tanımlandığı şekilde veri denetleyicisi ("Dräger" veya "biz") hakkında bilgi için lütfen Sağlayıcı Tanımlamamıza bakın (Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için: Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR*), Madde 4 (7)). 

Veri koruma ile ilgili sorularım olursa Dräger'de kime başvurabilirim?

“Draeger Türkiye Firmaları Ticaret ve Servis Anonim Şirketi” için:

 BURADAKİ formu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını Esentepe Mah. Milangaz Cad. No:75A, Monumento Plaza Kat:12, 34870 Kartal – İstanbul adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya ilgili formu draegermedikal@hs02.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.

 “Draeger Safety Korunma Teknolojileri Anonim Şirketi” için:

 BURADAKİ formu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını Mustafa Kemal Mahallesi. 2139. Sok. No: 2/14 Sögütözü, 06530 Çankaya, Ankara adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya ilgili formu draegersafety@hs01.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili sorularınız ve bilgi, düzeltme veya silme talepleriniz için lütfen dataprivacy@draeger.com e-posta adresinden veya posta yoluyla Grup Veri Koruma Görevlimizle iletişime geçmekten çekinmeyin:

Drägerwerk AG & Co.KGaA

Grup Veri Koruma Sorumlusu

Moislinger Allee 53 - 55

23558 Lübeck


Almanya

Dräger benim hangi verilerimi işliyor?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, tarayıcınızın sunucumuza aktardığı kişisel verilerinizi işleriz.

Bu veriler (günlük dosyaları olarak adlandırılır), web sitemizi görüntülemek, istikrar ve güvenliği sağlamak için teknik açıdan gereklidir.

Günlük dosyaları, aşağıdaki verileri kaydeder:

  • IP adresi
  • Talebin tarihi ve saati
  • Greenwich Ortalama Zamanından (GMT) saat dilimi farkı 
  • İsteğin içeriği (özgün sayfa) 
  • Erişim durumu/HTTP durum kodu 
  • Her bir durumda aktarılan veri miktarı 
  • İsteğin geldiği web sayfası 
  • Tarayıcı 
  • İşletim sistemi ve arayüzü 
  • Tarayıcı yazılımının dili ve sürümü 

Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için: Web sitemizin sorunsuz çalışmasında meşru menfaatimizi korumak için verilerin işlenmesi, GDPR 6 (1) lit. f) Maddesi temelinde gerçekleşir.

Ayrıca bir sözleşmenin veya anketin bir parçası olarak, talebinizin veya kayıt işleminizin işlenmesinde veya oturum açtığınızda bizimle gönüllü olarak paylaştığınız kişisel bilgilerinizi de işleriz. "Dräger hangi amaçlarla verilerimi kullanır?" bölümü altında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Verilerinizi sadece önceden tanımlanan amaçlarla toplar ve işleriz. Bunlar teknik zorunluluklardan, sözleşme kapsamı gerekliliklerden veya açık kullanıcı isteklerinden kaynaklanabilir. Verilerinizi ayrıca sadece bize önceden izin vermişseniz kullanırız. Web tekliflerimizden bazıları, oturum açarak kaydın şart olduğu kapalı kullanıcı alanlarında bulunur (örn. kariyer portalı). İlgili işlevlere erişiminiz ve izinleriniz, bu tip bir oturum açma üzerinden denetlenir. İlgili web teklifinin bir parçası olarak kişisel verilerinizi talep eder, bunları oturum açma sırasında toplayıp saklarız. 

İlgili veri toplamanın saklanması, işlenmesi ve amacı hakkında ek bilgilere aşağıdan ve geçerli olduğunda ayrıca münferit web tekliflerinin kullanım talimatlarından ulaşabilirsiniz. 

Dräger kişisel verilerimi ne zaman işliyor?

Kayıt

Web tekliflerimizden bazıları, oturum açarak kaydın şart olduğu kapalı kullanıcı alanlarında bulunur (""kullanıcı hesabı""). Kullanıcı, oturum açarak doğrulanır. Kullanıcı hesabına yetkilendirmeler atanabilir, örn. ilgili işlevlere erişim bunun üzerinden denetlenir.

Bir kullanıcı hesabı oluşturmak için çevrimiçi kullanıcı verisi yönetimimizde kullanıcı hesabını oluşturabilmek amacıyla belirli zorunlu bilgiler gereklidir, bu da ilgili başvurunun kayıt formundan belirlenir. Ayrıca başka gönüllü bilgiler sağlanabilir. Her bir durumda hangi ayrıntıların zorunlu olduğu, ilgili işaretlenmiş zorunlu alanlardan görülebilir. Doldurulmuş kayıt formunu gönderdiğinizde, kaydı tamamlamak ve kullanıcı hesabınızı oluşturmak için bizden kullanılan e-posta adresinizi teyit eden bir e-posta alacaksınız. 

Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için: GVKY Madde 6 (1) (b) ve (f) yasal dayanağı temelinde hizmetlerimizi sunmak ve meşru menfaatlerimizi korumak için kullanıcı hesabınızla bağlantılı olarak kişisel verilerinizi işleriz . Meşru menfaatimiz, hizmetimizi kullanıcılarımıza sunmak ve aksamalar ile dolandırıcılık teşebbüslerini önlemektir. 

Kullanıcı hesabınızdaki verilerinizi istediğiniz zaman değiştirebilir veya silebilirsiniz. Kullanıcı hesabınızı sildiğinizde hesabınızla ilişkili tüm izinleri de geri dönülemez şekilde kaldırır ve saklama yönünde yasal veya sözleşmeye bağlı bir yükümlülük olmadığı sürece kullanıcı hesabınızla bağlantılı toplanan kişisel verilerinizi sileriz. Bu tip saklama yükümlülükleri olması durumunda işlemeyi mümkün olduğu kadar kısıtlarız. Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için: Bu bağlamda işlemenin yasal dayanağı GVKY Madde 6 (1) (b) ve (c)'dir.

Kayıt ve kullanıcı yönetimini, aşağıdaki hizmet sağlayıcılarını kullanarak gerçekleştiririz:

  • İrlanda merkezli Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft Azure B2C").
  • ABD merkezli Okta Inc ("Okta ID").

Mal veya hizmetlerin sağlanması

Dräger'den mal veya hizmet sipariş ettiğinizde, bize sağladığınız kişisel verileri siparişinizi işleme koymak veya talep edilen malları teslim etmek için kullanırız. Sağladığınız kişisel verileri ayrıca sözleşmenin imzalanmasından önce gerekli adımları gerçekleştirmek, ilgili sorularınızı yanıtlamak, nakliye ve fatura bilgilerini göndermek ve müşteri geri bildirimlerini ve desteğini işlemek veya sağlamak için de kullanabiliriz.

Avrupa Birliği'nden kullanıcılar için: Bu verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, bir sözleşmenin ifası veya GDPR Madde 6 (1) (b) anlamında bir sözleşmenin planlanan sonucudur.

Kişisel verilerinizi teknik olarak işlemek için Dräger, mal veya hizmet sağlamak üzere harici hizmet sağlayıcıları ve sözleşmeli işleyicileri kullanır. Bunlar arasında örneğin e-Öğrenim platformlarının ve web mağazalarının operatörleri yer alır. Daha ayrıntılı bilgileri geçerli kullanım koşullarında veya genel hüküm ve koşullarda bulabilirsiniz.

Sipariş sürecinde hangi ödeme hizmeti sağlayıcısını seçtiğinize bağlı olarak, bu amaçla toplanan ödeme verilerini tarafımızca görevlendirilen ödeme hizmeti sağlayıcılarına veya ödemelerin işlenmesi için seçilen ödeme hizmetine aktaracağız. Bazı durumlarda, seçilen ödeme hizmeti sağlayıcıları, orada bir hesap açarsanız, bu verileri sizden kendileri de toplayabilir. Bu durumda, sipariş işlemi sırasında erişim verilerinizle ödeme hizmeti sağlayıcısında oturum açmanız gerekir. Bu bağlamda, ilgili ödeme hizmeti sağlayıcısının veri koruma beyanı geçerlidir.

E-posta pazarlama

Haber bültenlerimizden birine kaydoldunuz mu veya başka bir bağlamda (örneğin bir iletişim formu doldururken) Dräger'den bilgi almak istediğinizi belirttiniz mi? Bu durumda, e-posta adresinizi ilgi alanlarınıza dayanarak size bilgi (örneğin, etkinliklere, web seminerlerine veya ürün bilgilerine davetiyeler) göndermek için kullanabiliriz. Bilgilerimizle artık ilgilenmiyorsanız, verilerinizin kullanımına istediğiniz zaman itiraz edebilirsiniz. Bunun için ilgili haber bültenindeki "İptal" bağlantısını tıklamanız yeterlidir.

Avrupa Birliği'nden kullanıcılar için: Bu verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, GDPR Madde 6 (1) (a) kapsamında tarafınızdan verilen rıza beyanıdır.

Çekilişler

Çekilişlerimizden birine mi katılıyorsunuz? Bu durumda kişisel verilerinizi (isim, e-posta adresi, adres gibi) çekilişlere katılmanızı sağlamak amacıyla işleriz. Bu noktada veri işleme, sözleşme kapsamındaki ilişkinin ifası ve karşılanması için şarttır. 

Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için: Bu verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, GVKY Madde 6 (1) (b) kapsamında sözleşmenin ifası veya karşılanmasıdır 

Sizinle iletişime geçiyoruz

Dräger'in ürün ve hizmetleri hakkında bilgi talep etmek için iletişim formlarımızdan birini mi kullandınız? Genel olarak, formda belirttiğiniz verileri talebinizi işleme koymak için kullanırız. Etkinlik davetleri, web seminerleri veya ürün bilgileri gibi ek bilgilerle de ilgileniyorsanız, iletişim talebinizi göndermeden önce bize ayrı bir onay da verebilirsiniz.

Avrupa Birliği'nden kullanıcılar için: Bu verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, GDPR Madde 6 (1) (b) anlamında tarafınızdan verilen rıza beyanıdır.

Web sitesi optimizasyonu

Amacımız, web sitemizi sizin için daha da iyileştirmektir. Bu amaç bağlamında aşağıdaki gibi belirli sorulara cevaplar almamızı sağlayan çeşitli web analiz araçları kullanırız: Sayfalarımızın hangilerini ziyaret ettiniz? Hangi bağlantılara tıkladınız? Bu araçların bir listesi şurada bulunabilir: "Draeger, web sitesinde hangi hizmetleri kullanıyor?" 

Kişisel verilerin işlenmesi bağlamında bu işleme, GVKY Madde 6 (1) (f) uyarınca Avrupa Birliği'nden kullanıcılar için meşru menfaatlerimize GVKY Madde 6 (1) (f)'dir. Meşru menfaatimiz, aşağıdaki veri toplama amaçlarından kaynaklanmaktadır: sorunsuz bir bağlantı ortamı sağlamak, web sitemizin ve/veya uygulamamızın rahat kullanılmasını sağlamak ve sistem güvenliğini ve kararlılığını analiz etmek. 

Application Insights 

Otomatik analiz hizmetlerimiz vardır. Bu amaçla South County Business Park, One Microsoft Place, Carmanhall and Leopardstown, Dublin, D18 P521, İrlanda adresinde kayıtlı Microsoft Ireland Operations Limited tarafından sağlanan Application Insights hizmetini kullanırız ("Application Insights"). Microsoft Azure tarafından sağlanan bu bulut hizmeti, web sitemizdeki kullanıcı davranışını analiz eder. Bu amaçla web sitesi açıldığında aktarılan çeşitli teknik kullanıcı bilgilerini toplarız. Bu durum özellikle isteğin tarihi, zamanı ve adresi (URL) ile ilgilidir. Ayrıca yerelleştirme için IP adresi kaydedilir ve sonrasında anonim hale getirilir. 

Application Insights ile bağlantılı olarak kişisel verilerin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://learn.microsoft.com/en-us/azure/azure-monitor/app/app-insights-overview?tabs=net ve https://www.microsoft.com/en-us/trust-center/privacy adreslerini ziyaret edin. 

Dijital danışman 

Web sitemizde, uygulamanıza en uygun ürünü ve hizmeti bulmanıza yardımcı olmak için etkileşimli bir dijital danışman kullanma imkanı sunuyoruz. Bu işlevselliği, kendi denetimimiz kapsamında sunarız. Üçüncü taraflara hiçbir veri aktarılmaz. 

Bu amaçla aşağıdaki veri kategorilerini işleriz: 

  • Kullanım verileri 
  • Kullanılan tarayıcı/işletim sistemi/cihaz 
  • Referans kaynağı 

Toplanan kullanım verileri (çerez kimliği kullanarak) teknik amaçlarla ve hizmeti iyileştirmek üzere Dijital Ürün Danışmanı deneyimini iyileştirmek için kullanılır. Kullandığımız kimlikten kullanıcı kimliğini belirlemek mümkün değildir. Bu bağlamda çerezler ve toplanan kişisel veriler, oturum sonrası silinir veya anonim hale getirilir. 

Müşteri memnuniyeti anketleri

Yakın zamanda bir Dräger ürünü satın aldınız mı, bir onarım gönderdiniz mi veya bir servis talebinde bulundunuz mu? Sağladığımız hizmetten memnun kalıp kalmadığınızı ve gelecekte farklı bir şey yapıp yapamayacağımızı öğrenmekle çok ilgileniyoruz. Bu nedenle, bu bağlamda paylaşılan iletişim verilerini, onlarla etkileşimimizin ardından rastgele seçilen bir grup müşteriyle iletişim kurmak için kullanırız. Müşterilerle iletişime geçmek için Dräger bazen ilgili veri koruma anlaşmalarının yürürlükte olduğu harici hizmet sağlayıcıları kullanabilir.

Avrupa Birliği'nden kullanıcılar için: Bu verilerin işlenmesi için yasal dayanak, GDPR Madde 6 (1) (f) anlamında meşru menfaatimizdir. Meşru menfaatimiz, aşağıdaki veri toplama amaçlarından kaynaklanmaktadır: Bir Dräger ürününün satın alınmasını veya onarılmasını takiben mevcut Dräger müşterilerinin memnuniyetini belirlemek. O sırada zaten bir Dräger müşterisi olduğunuz için, bizden memnun olup olmadığınızı öğrenmek için sizinle iletişime geçmemizi kabul ettiğinizi varsayıyoruz.

Dräger başvuru verilerini nasıl işliyor?

Başvuru sahibi yönetimi

Aşağıdaki bölüm, kariyer web sitemizdeki başvuru ile ilgili verilerinizin işlenmesi için geçerlidir.

Dräger'in kariyer web sitesine başvuru sahibi olarak kaydolmak mı istiyorsunuz? O zaman önce bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekir. Bir kullanıcı hesabı en azından aşağıdaki bilgilerden oluşur:

  • ilk isim
  • soyadı
  • e-posta adresi ve telefon numarası
  • kullanıcı adı
  • Şifre 

Kullanıcı hesabınızın kayıtlarını tutmamız gerekmektedir. Bu kayıtları altı aylık bir süre boyunca saklayacağız ve ardından veri işlemeye tekrar izin vermeniz istenecektir. Onayınızı verdiğinizde hesabınız altı ay daha saklanacaktır. Hesabınızın saklama süresi sona ermek üzereyse ve hala Dräger'de bir pozisyon için başvuruda bulunuyorsanız, süre başvuru süreciniz tamamlanana kadar uzatılacaktır.

Uygulama ile ilgili veriler

Kariyer web sitesi üzerinden başvurunuzun bir parçası olarak isminizle birlikte bize verdiğiniz bilgileri, başvuru sürecinin tamamlanmasından sonra en çok üç ay saklarız. Bundan sonra, sonuçlar istatistiksel değerlendirme için yalnızca anonimleştirilmiş biçimde kaydedilecektir. Bu istatistiksel verilere dayanarak kişiliğinizle ilgili herhangi bir sonuca varmak mümkün değildir.

Reddedilen başvuru sahiplerinin belirlenmesi

Dräger'de çalışmak için yaptığınız başvuru başarısız mı oldu? Bu durumda, Dräger'de aynı pozisyon için tekrar başvurmanız durumunda sizi tanımlamak için bir veri seti kaydedeceğiz. Ancak bu veri seti mesleki niteliklerinizin tamamını içermez.

Tanımlama veri seti aşağıdaki bilgileri içerir:

  • soyadı
  • ilk isim
  • Doğum tarihi
  • e-posta adresi
  • başvuru sahi̇bi̇ numarasi

Kimlik veri seti, başvuru sürecinin sona ermesinden sonra en geç üç ay içinde kalıcı olarak silinecektir.

Aynı anda birden fazla Grup şirketinde uygulama

Aynı anda farklı Dräger şirketlerinde birden fazla pozisyon için başvuruda mı bulundunuz? Bu durumda, başvurunuzu doğrudan yaptığınız ilgili İK departmanları, aynı anda birden fazla başvuru yaptığınız konusunda bilgilendirilebilir.

Başvuru sahibi verilerinin erişilebilirliği

Belirli bir pozisyon için başvuruda mı bulundunuz (doğrudan başvuru)? O zaman verileriniz, işin reklamını yapan departmanın yanı sıra ilgili İK departmanının erişimine açılacaktır.

Yetenek Havuzu

Onayınızla, başvuru verilerinizi 12 aylık bir süre için bir yetenek havuzuna ekleriz.  Bu yetenek havuzunda, boşalan pozisyonlar için potansiyel olarak uygun adayları bulmak amacıyla iletişim ve başvuru verilerinizi saklarız. Gerekirse Dräger, kişisel profilinize uygun iş imkanları sunabilmek için boş pozisyonları başvuru verilerinizle eşleştirir. Başvuru verilerinize göre pozisyonun potansiyel olarak size uygun olduğunu düşünürsek sizinle iletişime geçeriz. Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için: GVKY 6 (1) (a) Maddesi uyarınca verilerinizin işlenmesinin yasal dayanağı verdiğiniz izindir. 

Kişisel verilerin işlenmesinde güvenlik

Verileriniz aktarım sırasında otomatik olarak şifrelenir. Verilerinizi güvenceye almaya yönelik tedbirlerimiz, her zaman güncel teknolojiye uygundur.

Stajyerler için çevrimiçi test (Almanya)

Stajyerlere yönelik başvuru sürecimizin bir parçası olarak yeteneğinizi değerlendirmek için Dräger, çevrimiçi bir testin parçası olarak aşağıdaki kişisel başvuru verilerini işleyecektir:

  • kişisel ana veriler (örn. ad ve soyad, adres, doğum tarihi)
  • iletişim verileri (örn. e-posta adresi, telefon numarası)
  • çevrimiçi test sırasında verilen cevaplara dayalı olarak kişisel yapı ve bilişsel yetenekler hakkında veriler

Bu veriler başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından silinecektir. Verilerin silinmesine ilişkin yukarıda belirtilen zaman sınırları yine de başvuru sahibinin kullanıcı hesabı için de geçerlidir.

Avrupa Birliği'nden kullanıcılar için: Bu verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, GDPR Madde 6 (1) (a) kapsamında tarafınızdan verilen aşağıdaki onay beyanıdır.

Dräger çerez kullanıyor mu?

Teklifimizin olabildiğince kullanıcı dostu olması için diğer çoğu şirket gibi çerezler ve benzeri teknolojiler kullanmaktayız.

Çerezler nelerdir?

Çerezler tarayıcınızın oluşturduğu küçük metin dosyalarıdır ve web sitemizi ziyaret ettiğinizde uç cihazınızda (örn. dizüstü bilgisayar) saklanır. Bilgiler belirli bir uç cihaz kullanıldığında oluşan çerezin içinde depolanır. Ancak bu, doğrudan kimlik bilgilerinize eriştiğimiz anlamına gelmez. Çerezler tekliflerimizin her zaman daha iyi ve size uygun olmasını sağlar. Örneğin, web sitemizin sayfalarını ziyaret ettiğinizin hatırlanması için oturum çerezleri kullanırız. Bu, örneğin müşteri hesabı oluşturmanıza veya oturum açmanıza gerek kalmadan web sitemizde bulunan ürünleri alışveriş sepetinize yerleştirebilmenizi sağlar. Web sitemizden ayrılmanızın ardından oturum çerezleri otomatik olarak silinir.

Ayrıca, kullanıcı dostu olmak için belirli bir süre boyunca uç cihazınızda depolanan geçici çerezler kullanıyoruz. Web sitemizi bir sonraki ziyaretinizde, siteyi daha önceden ziyaret etmiş olduğunuz otomatik olarak algılanır ve yapmış olduğunuz girdiler ve ayarlar hatırlanarak bunları bir kez daha yapmanız gerekmez. Geçici çerezler genellikle 30 gün sonunda silinir. Kendi çerezlerimizin yanında, web sitemizin kullanımını istatistiksel olarak kaydeden ve size sunduğumuz teklifi iyileştirmemizi sağlayan ve aynı zamanda size özel bilgilerin ve reklamların görüntülenmesine imkan tanıyan üçüncü taraf sağlayıcıların çerezlerini de (üçüncü taraf çerezleri olarak adlandırılır) kullanıyoruz.

Çerez Ayarları

Çoğu tarayıcı, çerezleri otomatik olarak kabul eder. Bununla birlikte, uç cihazınızda çerezler kaydedilmeyecek veya yeni bir çerez oluşturulmadan önce daima bir mesaj görüntülenecek şekilde tarayıcınızı ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, altbilgideki Çerez Ayarları bağlantısıyla "Teknik olarak gerekli" olmayan hangi çerezleri kabul etmek isteyeceğinize ve hangilerini kabul etmeyeceğinize karar verme seçeneğiniz vardır. Bu ayarları dilediğiniz zaman değiştirebilir; ayrıca, örneğin "İşlevsel","İstatistikler" veya "Pazarlama" gibi tek çerez gruplarını seçerek ve seçimlerini kaldırarak etkin çerezleri devreden çıkarıp verdiğiniz izni geri çekebilirsiniz. Böylece, çerez kullanımınız sizin için şeffaf hale gelmiş olur. Ancak belirli çerez gruplarının veya çerezlerin tamamının devre dışı bırakılmasının, web sitemizin tüm işlevlerini kısıtlama olmaksızın kullanamayacağınız anlamına geldiğini lütfen unutmayın.

Bu ayarları istediğiniz zaman değiştirebilir ve ayrıca "İşlevsel", "İstatistik" veya "Pazarlama" gibi ayrı çerez gruplarını seçip seçimlerini kaldırarak zaten etkinleştirilmiş çerezleri devre dışı bırakabilir ve böylece vermiş olabileceğiniz her türlü izni iptal edebilirsiniz. Bu şekilde, çerezlerin kullanımı sizin için şeffaf hale gelir. Bununla birlikte, belirli çerez gruplarının devre dışı bırakılmasının veya çerezlerin tamamen devre dışı bırakılmasının, web sitemizin tüm işlevlerini kısıtlama olmaksızın kullanamayacağınız anlamına gelebileceğini lütfen unutmayın.

Çerez Kullanımının Yasal Dayanağı

Tekliflerimizin sunulması için teknik açıdan gerekli çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verilerin işlenmesi, web sitemizde tekliflerimizin sorunsuz sunulmasındaki meşru menfaatimizi korumak için GDPR 6 (1) f) Maddesi temelinde gerçekleşir. Bundan başka, çerezlerle bağlantılı kişisel verilerinizi (özellikle belirli işlevselliklerin sunulması, analiz ve reklam amaçlarıyla ve aşağıda açıklanan üçüncü taraf sağlayıcılarla bağlantılı olarak), sadece GDPR 6 (1) a) Maddesi uyarınca bunun için bize önceden izin vermişseniz işleriz. Verilerin işlenmesi reklam, pazar araştırması ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için web sitemizin tasarımı amacına yöneliktir.

Dräger web sitesinde hangi hizmetleri kullanıyor?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde web sitemizin kullanımı hakkındaki bilgiler otomatik olarak toplanır. Web sitelerimizde hangi içeriğin ilginizi çektiğini belirleyebilmemizin ve gelecekte size sunduğumuz hizmetleri iyileştirmeye devam edebilmemizin tek yolu olduğu için bu bilgiler Dräger için önemlidir. Bu maksatla aşağıdakileri kullanırız:

Adobe Analytics

Bu web sitesi, kullanıcının bu web sitesine erişimini değerlendirmek için web analitik hizmeti Adobe Analytics'i kullanır. Analiz için terminal cihazınızda çerezler saklanır ve cihazınızla ilgili bilgiler toplanır. Aynı bilgiler ayrıca 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park 0000 Dublin 24, İrlanda adresinde mukim yüklenici işlemcimiz Adobe Systems Software Ireland Limited ("Adobe") sunucularında saklanır.

Adobe Analytics, "Coğrafi Arama Öncesi: Ziyaretçinin son IP oktetini 0 ile değiştir" ve "IP'yi Gizle-Kaldırıldı" ayarlarıyla kullanıldığı için Adobe sunucularında saklanan bilgiler, doğrudan belirli bir kişiyle ilişkilendirilemez. "Coğrafi Arama Öncesi: Ziyaretçinin son IP oktetini 0 ile değiştir" ayarı, bu coğrafi konumlama öncesi IP adresinin son oktetini sıfırlarla değiştirerek IP adresinin anonim olmasını sağlar. Kullanıcının yaklaşık konumu, istatistiksel analiz için hala tüm IP adresini içeren takip paketine eklenir. "IP'yi Gizle - Kaldırıldı" ayarı yapılandırılmışsa, takip paketi saklanmadan önce IP adresi, tek bir sabit IP adresi ile değiştirilir - buna da genel IP adresi adı verilir. Bu, IP adresinin artık saklanan kayıtlarda yer almadığı anlamına gelir.

Adobe Analytics'i kişisel verilerinizle bağlantılı olarak ancak bize önceden açık onayınızı vermişseniz kullanırız. Sizin izniniz, GDPR 6 (1) a) Maddesi uyarınca Adobe Analytics kullanımının da meşru dayanağıdır. Web sitemizde Çerez-Ayarlar seçeneğinde yukarıda açıklanan şekilde çerezler ayarına kendiniz karar verebilir ve özel olarak "İstatistikler" çerez grubunun seçimini kaldırıp etkin olan Adobe Analytics çerezlerini devreden çıkararak izninizi geri çekebilirsiniz. Ayrıca, tarayıcı ayarlarınızda çerezler ayarını tümüyle de devre dışı bırakabilirsiniz. Adobe ile bağlantılı olarak toplanan kişisel verileriniz, 24 ay sonunda silinecek veya anonim hale getirilecektir.

Adobe Analytics tarafından verilerin işlenmesi, Adobe'nin gizlilik politikasına tabidir. Adobe Analytics'in gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için: https://www.adobe.com/de/privacy/policy.html

HubSpot

Çevrimiçi pazarlama faaliyetlerimiz için aşağıdakiler de dahil olmak üzere geniş bir yelpazede farklı yönleri kapsamamızı sağlayan HubSpot, Inc, 25 First Street, Cambridge, MA 02141 ABD veya HubSpot European Office, Ground Floor, Two Dockland Central, Guild Street, Dublin 1, İrlanda (""HubSpot"") şirketinden entegre bir yazılım çözümünü kullanırız:

  • e-posta ile pazarlama (bülten, web sitesi reklamları ve örneğin indirmeler sağlamak için otomatikleştirilmiş e-postalar)
  • sosyal medya yayınlama ve raporlama
  • raporlama (ör. trafik kaynakları, erişim vb.)
  • iletişim yönetimi (örneğin kullanıcı segmentasyonu ve müşteri ilişkileri yönetimi)
  • karşılama sayfaları, bloglar ve iletişim formları
  • hizmetler (canlı sohbet, sohbet botları, bilet sistemi, anketler, bilgi veritabanları)

Ayrıca izniniz ile web sitemizdeki çevrimiçi pazarlama faaliyetlerimiz için HubSpot'un takip aracını kullanırız. HubSpot, web sitesini kullanımınızın tarafımızdan analiz edilmesini sağlayan çerezler kullanır. HubSpot, bizim adımıza toplanan bilgileri (örn. IP adresi, zaman bilgisi, coğrafi konum, tarayıcı türü, ziyaret süresi ve görüntülenen sayfalar) değerlendirir, bu sayede ziyaret ve ziyaret edilen sayfalar hakkında raporlar oluşturabiliriz.

Ayrıca sizinle randevuları etkin ve kolay biçimde ayarlamak için HubSpot'un toplantı işlevini kullanırız. Bu amaçla katılan çalışanlarımızın boş zamanları size gösterilir. Tercih ettiğiniz randevu zamanını seçebilir ve "Toplantıyı onayla" seçeneği üzerinden bir çalışanla randevu ayarlayabilirsiniz. Bu amaca yönelik olarak iş e-posta adresinizin yanı sıra adınızı ve soyadınızı işleriz. "Toplantıyı onayla" seçeneğindeki "Devam" düğmesine bastığınız anda bizden ilgili bir onay e-postası alırsınız. Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için yasal dayanak, etkin programlama için GVKY, Madde 6 (1) (f) uyarınca meşru menfaatimizin yanı sıra Madde 6 (1) (b) uyarınca sözleşme öncesi tedbirlerin uygulanmasıdır.     

HubSpot tarafından toplanan bilgiler ve web sitemizin içeriği, HubSpot'un servis sağlayıcılarının sunucularında saklanır. GDPR 6 (1) a) Maddesi uyarınca verilerinizin işlenmesinin yasal temeli verdiğiniz izindir, bunu da herhangi bir anda gelecekte geçerli olmak üzere "İstatistikler" çerez grubunun seçimini kaldırarak geri çekebilirsiniz. HubSpot takip aracıyla bağlam içinde toplanan çerezler ve kişisel veriler en geç 13 ay sonra silinecek veya anonim hale getirilecektir. Tekil durumlarda verilerin HubSpot Inc.'e aktarılması durumunda bu, HubSpot Inc.'in tabi olduğu GDPR 46 (2) lit. d) Maddesi uyarınca AB'nin Model Maddeleri temelinde gerçekleşmektedir. 

Ayrıca sizinle randevuları etkin ve kolay biçimde ayarlamak için HubSpot'un toplantı işlevini kullanırız. Bu amaçla katılan çalışanlarımızın boş zamanları size gösterilir. Tercih ettiğiniz randevu zamanını seçebilir ve "Toplantıyı onayla" seçeneği üzerinden bir çalışanla randevu ayarlayabilirsiniz. Bu amaca yönelik olarak iş e-posta adresinizin yanı sıra adınızı ve soyadınızı işleriz. "Toplantıyı onayla" seçeneğindeki "Devam" düğmesine bastığınız anda bizden ilgili bir onay e-postası alırsınız. Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için yasal dayanak, etkin programlama için GVKY, Madde 6 (1) (f) uyarınca meşru menfaatimizin yanı sıra Madde 6 (1) (b) uyarınca sözleşme öncesi tedbirlerin uygulanmasıdır.   

Gizlilik hakkında daha fazla bilgi için https://legal.hubspot.com/de/privacy-policy adresindeki HubSpot'un Veri Gizlilik Politikasına, https://legal.hubspot.com/de/cookie-policy adresindeki Çerez Politikasına ve https://knowledge.hubspot.com/de/reports/what-cookies-does-hubspot-set-in-a-visitor-s-browser#cookies-from-third-party-systems adresindeki HubSpot Bilgi sayfalarına bakın.

Google Ads

Bu bağlamda izninizle Google'ın yeniden pazarlama işlevini kullanırız. Bu işlev, cihazlar genelinde size hedefli reklamlar göstermemizi ve ilginize göre bunları sunmamızı sağlar. Cihazlar genelinde gezinme ve kullanma davranışınız üzerinden Google ağında başka web sitelerinde belirlenen ilginize göre size web sitelerinde ürünler gösterilecektir. 

Bu işlev için teknik bilgiler (örn. IP adresi, ziyaret zamanı, cihaz ve tarayıcı bilgileri) okunur ve çerezler ayarlanır. Ek veri işleme sadece Google hesabınızda "kişiselleştirilmiş reklam" ayarını etkinleştirmeniz durumunda gerçekleşir. Bu durumda web sitemizi ziyaret ederken Google hesabınızda oturum açmışsanız Google, cihazlar geneli yeniden pazarlama için hedef grup listeleri oluşturmada verilerinizi kullanır.  

Ayrıca münferit reklamların, tekliflerin ve özelliklerin etkinliğini ölçmek için dönüşüm izleme işlevini kullanırız. Dönüşüm izleme, Google'ın dönüşüm bağlayıcı adı verilen işlevi tarafından desteklenir. Dönüşüm bağlayıcı etiketleri, dönüşümlerin etkin ölçülebilmesi için etiketlerin tıklama verilerini ölçmesine yardımcı olmak amacıyla kullanılır. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin: https://support.google.com/tagmanager/answer/7549390?hl=en-AU.   

Dönüşümü ölçmek için bir Google reklamına tıkladığınız anda uç cihazınızda çerezler ayarlanır. Bu çerezler sizi kişisel olarak tanımlamaz, ancak çerezlerin 30 günlük geçerliliği boyunca özgün teklifle web sitesine geri dönüp dönmediğinizi belirlememizi sağlamak amacını taşır.  

Web sitesi ziyaretçisi olarak web sitemize tıkladığınızda web sitenizdeki dönüşüm sayfasının URL'si, genellikle tıklama hakkında bilgiler içerir. Bir web sitesi ziyaretçisi dönüşüm olarak işaretlediğiniz bir eylemi gerçekleştirdiğinde (örneğin bir Google Ads dönüşüm etiketi tetiklendiğinde) tıklama bilgileri, o dönüşümü ziyaretçiyi web sitenize getiren tıklamayla ilişkilendirmek için kullanılır.  

Dönüşüm çerezini kullanarak toplanan bilgiler, bizim için dönüşüm istatistikleri oluşturmada kullanılır. Bir reklama tıklayıp, dönüşüm izleme etiketiyle etiketlenmiş bir web sitesine yönlendirilen toplam kullanıcı sayısını öğreniriz. Bu şekilde toplanan veriler anonim olarak ABD'deki Google sunucularına aktarılır ve burada saklanır. 

Google Ads'i sadece bize önceden açık izin vermeniz durumunda kişisel verilerinizle bağlantılı olarak kullanırız. Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için Google Ads kullanımının yasal dayanağı, GVKY Madde 6 (1) (a)'dır. Web sitemizdeki çerez ayarlarınızda yukarıda açıklanan şekilde çerez ayarlarına kendiniz karar verebilir ve özel olarak önceden etkinleştirilmiş çerezleri devreden çıkararak izninizi geri çekebilirsiniz. Ayrıca, tarayıcı ayarlarınızda çerez ayarlarını tümüyle de devre dışı bırakabilirsiniz. Google Ads ile bağlantılı olarak toplanan kişisel verileriniz, bir ay sonra (IP adresiyle ilgili) veya üç ay sonra (çerez bilgileriyle ilgili) silinir veya anonim hale getirilir.   

Google'ın reklam göstermek için kullandığı bilgiler Google'da https://adssettings.google.com/ adresinden ayarlanabilir. Alternatif olarak Digital Advertising Alliance sitesinde https://optout.aboutads.info/ bağlantısını kullanarak veya https://www.youronlinechoices.com/de/ adresindeki Your Online Choices sitesinde çerezleri devreden çıkarabilirsiniz. Geri çekme hakkı dahil Draeger ile bağlantılı veri sahibi olarak haklarınız hakkında ek bilgiler, aşağıda bu veri koruma bilgilerinde bulunabilir. Ayrıca ayar ve iptal seçenekleri hakkında ek bilgilere https://policies.google.com/technologies/ads adresindeki Google'ın reklamlar için veri koruma beyanından ve bir bütün olarak Google'daki veri koruma hakkında ek bilgilere https://policies.google.com/privacy adresindeki Google genel veri koruma beyanından ulaşabilirsiniz.  

Meta Features

Web sitemizde ayrıca izninizle Meta pikselini kullanırız. Meta bünyesinde kişisel verilerinizin işlenmesinde Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, İrlanda ("Meta") sorumludur. 

Meta pikseli yardımıyla bir web sitesi ziyaretçisinin aktiviteleri izlenir. Bu amaçla web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresinizi kullanarak bu piksel üzerinden Meta sunucularına bir bağlantı kurulur. Meta pikselini, yeniden pazarlama amaçlarına yönelik olarak kullanıcıyı hedef gruplara ("web sitesi özel hedef kitleleri" olarak adlandırılır) atamak ve uygun şekilde Meta reklam alanlarında ("Facebook reklamları" ve "Instagram reklamları" olarak adlandırılır, bundan sona "meta reklamları" olarak ifade edilecektir) reklamların sunulmasını ayarlamak için kullanırız. Benzer şekilde meta piksellerini, web sitelerimize de ilgi gösteren ve Meta'ya aktardığımız belirli özellikleri taşıyan (örn. ziyaret edilen web sitelerine göre belirli başlıklara veya ürünlere ilgisi belirlenen) meta kullanıcılarına, tarafımızca ayarlanan meta reklamlarını göstermek için de kullanırız. Meta pikseli yardımıyla Meta reklamlarımızın, kullanıcıların potansiyel ilgi alanlarına uygun olmasını ve rahatsız edici bir etkisi olmamasını da sağlamayı arzu ederiz. 

Ayrıca toplanan veriler, kullanıcıların bir Meta reklamına tıkladıktan sonra mı web sitemize tekrar yönlendirildiklerini ve burada hangi eylemleri gerçekleştirdiklerini (örn. indirmeler) ("dönüşüm" adı verilir) görerek Meta reklamlarının etkinliğini ölçme, değerlendirme ve optimize etme amacıyla istatiksel olarak işlenir. Meta'dan raporları anonim şekilde alırız. Meta, parçalı şekilde aktarılan bu bilgileri, varsa Meta hesabınıza atar.  

Meta, bizimle aynı şekilde Meta'daki hedefleme amaçları bağlamında kişisel verilerinizin kullanımının sorumlusudur. Bu yüzden Meta Platforms Ireland Ltd. ile şu adresten erişebileceğiniz Ortak Sorumlu Sözleşmemiz vardır: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum

Bu sözleşmede veri koruma yükümlülüklerini aşağıdaki şekilde paylaşmaktayız:  

  • Kişisel verilerin ortak işlenmesiyle ilgili GVKY Madde 13 ve 14 uyarınca size tüm bilgileri sunmakla sorumluyuz; 
  • Meta Platforms Ireland Ltd., ortak işleme sonrası Meta tarafından saklanan kişisel verilerle ilgili GVKY Madde 15 ila 20 uyarınca öngörülen hakları size sağlamaktan sorumludur. 

Aktarılan verilerin daha sonra işlenmesinden sadece Meta sorumludur.  

Meta pikseli ile uç cihazınızda çerezler ayarlanabilir. Yukarıda bahsedilen bilgilerin meta pikseli tarafından işlenmesi ve ayarının yanı sıra meta çerezinin okunması, sadece izninizle gerçekleşir. Avrupa Birliği'nden kullanıcılar için GVKY Madde 6 (1) (a) uyarınca meta pikselinin kullanımının yasal dayanağı da sizin izninizdir.  

Yukarıda açıklandığı gibi meta pikseli tarafından toplama ve meta reklamlarının görüntülenmesi için verilerinizin kullanılmasına, web sitemizdeki çerez ayarlarınızdan karar verebilir ve özellikle daha önce etkinleşen çerezleri devreden çıkarıp bu şekilde izninizi geri çekebilirsiniz. Ayrıca yukarıda açıklandığı gibi tarayıcı ayarlarınızda çerez ayarını tümüyle de devreden çıkarabilirsiniz. Buna ek olarak Meta bünyesinde size hangi türlerde reklamların gösterileceğini ayarlamak için Meta tarafından hazırlanan aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilir ve kullanıcı tabanlı reklam ("Reklam Tercihleriniz") ayarlarıyla ilgili talimatları takip edebilirsiniz: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Ayarlar platformdan bağımsız şekilde yapılır, başka bir deyişle masaüstü bilgisayarlar veya mobil cihazlar gibi tüm cihazlarda uygulanır. Meta pikseli ile bağlantılı olarak toplanan kişisel verileriniz, 420 gün sonunda silinir veya anonim hale getirilir. 

Veri koruma hakkında daha fazla bilgi, özellikle Meta'nın iletişim bilgileri ve Meta'nın veri koruma görevlisi ve ayrıca haklarınız ve ayar seçenekleriniz için lütfen https://www.facebook.com/policy ve https://www.facebook.com/policies/cookies/ adreslerindeki Meta Veri ve Çerez Politikasının yanı sıra Sorumlu Taraf Eki dahil Meta İşletme Araçları Kullanım Koşullarına bakın. 

LinkedIn (Insights Etiketi)

Web sitemizde ayrıca LinkedIn Ireland, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, İrlanda şirketinin bir aracı olan LinkedIn Insights Etiketi ile dönüşüm izleme kullanırız. Bu amaca yönelik olarak LinkedIn Insights Etiketi sayfalarımıza entegredir ve LinkedIn tarafından uç cihazınıza bir çerez ayarlanır.

Bu da LinkedIn'i web sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz konusunda bilgilendirir, dolayısıyla IP adresiniz de toplanır.

Bunlara ek olarak zaman bilgileri ve sayfa görüntülemeleri gibi olaylar da kaydedilir. Bu da bizim sürekli optimize edebilmek için web sitemizi kullanımınızı istatistiksel olarak değerlendirmemizi sağlar. Örneğin, web sitemize hangi LinkedIn reklamı veya LinkedIn'deki etkileşim üzerinden geldiğinizi öğreniriz. Bu da reklamlarımızın gösterimini daha iyi kontrol etmemize olanak tanır. 

Ayrıca "web sitesi hedef kitleleri" oluşturmak ve bu sayede web sitemizi ziyaret eden LinkedIn üyelerine web sitemiz için reklamlar göstermek amacıyla LinkedIn "insight etiketleri" kullanırız. Bunu yapmak için hedef kitle oluşturmak amacıyla çerez bilgileri, LinkedIn üye verileriyle eşleştirilir. Doğrudan tanımlayıcılar yedi gün içinde bu verilerden çıkarılır ve kalan veriler en geç 180 gün sonra silinir.  

Ayrıca "web sitesi hedef kitleleri" oluşturmak ve bu sayede web sitemizi ziyaret eden LinkedIn üyelerine web sitemiz için reklamlar göstermek amacıyla LinkedIn "insight etiketleri" kullanırız. Bunu yapmak için hedef kitle oluşturmak amacıyla çerez bilgileri, LinkedIn üye verileriyle eşleştirilir. Doğrudan tanımlayıcılar yedi gün içinde bu verilerden çıkarılır ve kalan veriler en geç 180 gün sonra silinir.  

Dönüşüm izleme hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a420536/linkedin-conversion-trackingubersicht adresini ziyaret edin. Verilerinizin LinkedIn tarafından toplanıp işlenebileceğine, bu nedenle ilgili kullanıcı profiline bir bağlantının mümkün olduğuna ve LinkedIn'in kendi reklam amaçlarıyla verileri kullanabileceğine lütfen dikkat edin. Daha fazla bilgi için lütfen https://de.linkedin.com/legal/privacy-policy? adresindeki LinkedIn gizlilik politikasına bakın. https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out adresi üzerinden kullanım davranışınızın LinkedIn tarafından analizine ve ayrıca ilginize göre tavsiye gösterimine engel olabilirsiniz.

YouTube

1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, ABD adresindeki Google LLC'nin alt kuruluşu olan 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, ABD adresindeki YouTube LLC'nin YouTube video hizmetinden alınan videoları web sitemize yerleştiririz, ayrıca, Avrupa Ekonomik Alanında ve İsviçre'de video hizmetleri Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda adresindeki European Google Ireland Limited ("YouTube") tarafından sağlanmaktadır. 

Yerleştirilmiş YouTube videolarını yalnızca genişletilmiş veri koruma modunda kullanırız. Bu, YouTube'un yalnızca gömülü YouTube videosunun bulunduğu web sitesini ziyaret eden ve YouTube videosunun oynatılmasını başlatmak için videoya tıklamayan kullanıcılar için çerezleri depolamadığı anlamına gelir. Web sitemizdeki gömülü YouTube video oynatıcısına tıklarsanız, YouTube son cihazınızda çerezleri depolayabilir ve sizden kişisel veriler alabilir. Aynı anda YouTube'da oturum açtıysanız, YouTube toplanan verileri YouTube hesabınıza atayabilir.

Bunu istemiyorsanız, lütfen bu işlevi kullanmayın veya YouTube videolarını başlatmayın. Avrupa Birliği'nden kullanıcılar için, YouTube kullanımı bağlamında toplanan kişisel verilerin işlenmesi, Madde 6 (1) (a) GDPR temelinde gerçekleştirilir. 6 (1) (a) GDPR uyarınca, ilgili videoyu oynatmak için verdiğiniz onay temelinde gerçekleştirilir. Onayınız gelecekte herhangi bir zamanda geri çekilebilir. YouTube hakkında daha fazla bilgiyi https://www.youtube.com/yt/about/de/ adresinde bulabilirsiniz. YouTube tarafından veri işlemeye ilişkin bilgiler ve veri korumaya ilişkin notlar Google'ın genel gizlilik politikasında bulunabilir https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

Instagram

Web sitemizde Instagram hizmetinin yayınını kullanırız. Instagram, kullanıcıların fotoğraf ve videolar paylaşmasını ve bu verileri diğer sosyal ağlarda ("Instagram") yeniden paylaşabilmesini sağlayan görsel işitsel bir sosyal medya platformudur. Avrupa Ekonomik Alanı'ndaki kullanıcılar için Instagram hizmetlerini işleten kuruluş, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 İrlanda adresindeki Meta Platforms Ireland Limited şirketidir. 

The Instagram feed is integrated into our website with iFrame and allows us to show our Instagram content (photos and videos) on our website. Broadcasting is disabled by default (grayed out). Only when you click on the "I Agree" button does your browser make a request to the Instagram media server and at the same time transmit your IP address so that the iFrame with our Instagram content can be viewed by you. This is technically necessary for the transmission to take place. The legal basis for this is Art. 6 para. 1 a) GDPR.

Ayrıca web sitelerimizde bizi Instagram'da takip edebilmeniz için Instagram hesabımızın bağlantısı da bulunmaktadır. 

Veri koruma ve bu kapsamdaki haklarınız ve ayarlarınızla ilgili daha fazla bilgiye https://help.instagram.com/155833707900388/ adresindeki Instagram'ın gizlilik politikasından ulaşabilirsiniz. 

Twilio SendGrid

"Web sitemizin yanı sıra tek ürünler, hizmetlerimizi sağlama bağlamında sizinle iletişim kurmak için Twilio Inc, 101 Spear St FL 5 San Francisco, CA, 94105-1554 Amerika Birleşik Devletleri sağlayıcısından Twilio SendGrid e-posta hizmetlerini ("Twilio SendGrid") kullanır. Bu amaçla iletişim için gereken verileri işleriz (alıcı adresi, konu, tarih ve iletişim yöntemi gibi). 

Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için: Bu verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, GVKY Madde 6 (1) (b) kapsamında sözleşmenin ifasıdır .

Twilio SendGrid'de verilerin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://sendgrid.com/resource/general-data-protection-regulation-2/

Dräger sosyal medya şirket sitelerindeki verilerimi nasıl işliyor?

Dräger, web sitesi içeriğine ek olarak sosyal ağlar ve platformlar içinde çevrimiçi olarak da varlık göstermektedir.  

Sosyal medya şirket sayfasını ziyaret etmek

Şirket sayfalarımız üzerinden buralarda aktif olan müşterilerimiz, ilgili taraflar ve çevrimiçi ziyaretçiler ("kullanıcılar") ile iletişim kurarız. Bu bağlamda kullanıcı verileri, Avrupa Birliği dışında da işlenebilir. Haklarınızın daha zor uygulanmasından dolayı kullanıcılar için riskler olabilir. Kullanıcı verileri sıklıkla pazar araştırması ve reklam amaçlarıyla işlenir ve kullanım davranışı ve sonucunda oluşan ilgilerden kullanıcı profilleri oluşturulabilir. Bu kullanıcı profillerine dayanarak reklamlar, kullanıcıların ilgi alanlarına uygun olması amaçlanan platformların içine ve dışına yerleştirilebilir. Veriler ayrıca kullanıcıların kullandığı cihazlardan bağımsız olarak kullanım profillerinde saklanabilir. 

Sosyal Medya Şirket Sitesinde Etkileşim

Sosyal medya şirket sayfamızda bizimle etkileşime geçerek bize kişisel bilgiler verirsiniz. Bu tip bilgilere örneğin iletişim bilgileriniz, kullanıcı adınız veya bize gönderdiğiniz bir mesajın içeriği dahil olabilir. Bu bilgileri, sizinle etkileşim kurmak ve iletişime geçmek için meşru çıkarımız temelinde işleriz. Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı GVKY Madde 6 (1) (f)'dir. Ayrıca Avrupa Birliği'ndeki kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesi, ilgili bir izin verilmesi durumunda GVKY Madde 6 (1) (a)'ya dayanıyor olabilir. Özellikle web sitelerimize ilgili platform sağlayıcılardan içerik entegre ediyorsak (örn. iFrame, eklenti vs. üzerinden) bunun için izin gereklidir.

Sizinle yasal sözleşmeye dayalı bir ilişkimiz varsa veya böyle bir ilişkiye girmek üzereysek Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için veri işlemenin yasal dayanağı GVKY Madde 6 (1) (b)'dir. Bu durum özellikle çekilişlere katılmada geçerlidir. Çekilişler durumunda verilerinizi sadece sizinle iletişime geçmek ve ödülü gönderebilmek için işleriz. Ödülün teslim edilmesinden sonra veya kazanmadıysanız verilerinizi sileriz. 

Facebook ve Instagram'da veri işleme

Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, İrlanda ("Meta"), Facebook ve Instagram'daki sosyal medya şirket sayfamızla kullanıcıların etkileşimleri hakkında bize anonim istatistikler sağlar ("sayfa istatistikleri" adı verilir). Ancak bu sayfa istatistikleri, münferit kullanıcı profillerine atanamaz. İşleme, etkileşimlerin türünü değerlendirmeye ve bu sayede şirket sayfamızı optimize etmeye yönelik meşru menfaatimizle ilgilidir. Sonuç olarak Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için verilerin işlenmesinin yasal dayanağı GVKY Madde 6 (1) (f)'dir. 

Sayfa istatistiklerini oluşturmak için gereken kişisel verilerin işlenmesi, ortak sorumlular olarak Meta ve tarafımızdan gerçekleştirilir. Bu nedenle Meta Platforms Ireland Ltd ile ortak sorumlular olarak işleme için bizimle Meta arasında paylaştırılan veri koruma yükümlülüklerini düzenleyen bir sözleşmemiz bulunmaktadır. Veri işleme hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum   

Meta veri koruma düzenlemelerine göre meta verilerinin işlemciden işlemciye standart sözleşme maddeleri veya başka bir uygun yasal dayanak temelinde ABD'ye veya başka üçüncü ülkelere gönderildiğine lütfen dikkat edin. Bu konuda ek bilgilere buradan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum/update 

Bu sözleşmede veri koruma kanunu kapsamında yükümlülükleri aşağıdaki şekilde paylaşmaktayız: 

  • Kişisel verilerin ortak işlenmesiyle ilgili GVKY Madde 13 ve 14 uyarınca size tüm bilgileri sunmakla sorumluyuz; 
  • Meta Platforms Ireland Ltd., ortak işleme sonrası Meta tarafından saklanan kişisel verilerle ilgili GVKY Madde 15 ila 20 uyarınca öngörülen hakları size sağlamaktan sorumludur. 

Aktarımın ardından aktarılan verilerin işlenmesinde Meta tek sorumludur.  

Meta veri koruma düzenlemelerine göre meta verilerinin işlemciden işlemciye standart sözleşme maddeleri veya başka bir uygun yasal dayanak temelinde ABD'ye veya başka üçüncü ülkelere gönderildiğine lütfen dikkat edin. Bu konuda ek bilgilere buradan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum/update 

LinkedIn'de veri işleme

LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, İrlanda ("LinkedIn"), LinkedIn şirket sayfamızı ziyaret ettiğinizde genel olarak kişisel verilerinizin sorumlusudur. Ancak LinkedIn şirket sayfamızla etkileşim kurduğunuzda LinkedIn, bize anonim istatistikler (""sayfa istatistikleri"" adı verilir) sunmak için bu etkileşimleri değerlendirir. Bu durum özellikle takipçilerin, ziyaretçilerin, çalışanların ve rakiplerin etkileşimleri ile ilgilidir. Özellikle iş fonksiyonu, ülke, sektör, kıdem, şirket boyutu ve istihdam durumu gibi bilgiler değerlendirilir. Sayfa istatistiklerini sadece anonim olarak alırız. Sayfa istatistiklerindeki bilgilerden münferit kullanıcılar hakkında sonuçlara varmak mümkün değildir. Analiz verileri hakkında ek bilgilere buradan ulaşabilirsiniz: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a547077/linkedin-page-analytics-overview?lang=de

Sayfa istatistikleri oluşturmak için şirket sitemizde kişisel verilerin işlenmesi, ortak sorumlular olarak biz ve LinkedIn tarafından gerçekleştirilir. Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için kişisel verileri işlemenin yasal dayanağı, LinkedIn şirket sayfamızın değerlendirilmesi ve iyileştirilmesine dair meşru menfaatlerimize ilişkin GVKY Madde 6 (1) (f)'dir. LinkedIn ile ortak sorumlular olarak veri koruma yükümlülüklerinin bizimle LinkedIn arasında paylaşımını düzenleyen bir sözleşmemiz bulunmaktadır. Belgeye buradan erişebilirsiniz: https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum 

LinkedIn Satış Navigatörü

İş irtibatları bulmak, yaklaşmak, iletişim kurmak veya başlatmak için LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, İrlanda ("LinkedIn") şirketinin LinkedIn Sales Navigator hizmetini aktif olarak kullanırız.  

Bu amaçla LinkedIn tarafından bize sağlanan verileri işleriz. Bu genellikle profil bilgileri, özellikle isim, şirket, şirketteki pozisyon, iş tecrübesi, eğitim ve ayrıca ilgili üyenin faaliyetleri ve diğer irtibatlarıdır. İletişim aktif bir yaklaşım sonrası gerçekleşirse bu iletişimin içeriği tarafımızdan işlenir. Bu verileri CRM sistemimize aktarmamız ve halihazırda burada mevcut verilerle birleştirmemiz veya ilişkilendirmemiz mümkündür.  

LinkedIn'in InMail fonksiyonu üzerinden iş irtibatlarını ele alma ve iletişim kurmanın yasal dayanağı, Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için LinkedIn üyesinin LinkedIn'e kayıt sırasında izin vermesi kaydıyla GVKY Madde 6 (1) (a)'dır. Her üye, https://www.linkedin.com/psettings/data-sharing adresindeki gizlilik ayarlarından iletişim ayarlarını değiştirerek iznini herhangi bir anda geri çekebilir veya geri çekmek için her bir InMail'deki bağlantıyı kullanabilir. Potansiyel iş irtibatları olarak ilgi çekici üyeleri etkin biçimde bulmada ve ayrıca doğru ve eksiksiz veri kayıtlarıyla bir CRM sistemi idame etmede, gelişmiş aramada profil ayrıntılarının işlenmesinin ve CRM verilerimiz ile eşleştirilmesinin, LinkedIn profil ayrıntılarının CRM'mize aktarımının yasal dayanağı, Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için GVKY Madde 6 (1) (f)'dir. Bir üyenin bize soru göndermesi durumunda veya halihazırda bir iş ilişkisi mevcutsa Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için yasal dayanak yine GVKY Madde 6 (1) (b) olabilir. LinkedIn'de veri koruma hakkında ek bilgilere https://de.linkedin.com/legal/privacy-policy adresinden ulaşılabilir. Haklarınızla ilgili bilgiler, "Veri sahibi olarak haklarım nelerdir?" altındaki gizlilik politikamızda bulunabilir. 

Dräger bilgilerimi başkalarıyla paylaşır mı?

Dräger bilgilerimi başkalarıyla paylaşır mı?Toplanan kişisel verileriniz; Draeger Türkiye Firmaları tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Draeger Türkiye Firmaları tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, cihaz vb gibi şikayetlerinizin değerlendirilmesi, incelenmesi ve gerektiğinde yetkili kurumlara bildirilmesi, Draeger Türkiye Firmaları’nın  ve Draeger Türkiye Firmaları ile iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Draeger Türkiye Firmaları tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar, Draeger Türkiye Firmaları’na ait lokasyonların fiziksel güvenliğini ve denetimini sağlamak, iş ortağı/müşteri/tedarikçi (yetkili veya çalışanları) değerlendirme süreçleri, hukuki uyum süreci, mali işler v.b.), Draeger Türkiye Firmaları’nın  ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile Draeger Türkiye Firmaları’nın  insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, yurtdışındaki Draeger şirketlerine ve tedarikçilerine, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Veriler AB veya AEA dışındaki ülkelere aktarılıyor mu?

İlke olarak kişisel verilerinizin tarafımızdan işlenmesi sadece AB veya Avrupa Ekonomik Alanı bünyesinde gerçekleşir. 

Bununla birlikte tekil durumlarda bilgileri, "üçüncü ülkeler" olarak adlandırılan ülkelerdeki alıcılara göndermemiz gerekebilir. "Üçüncü ülkeler", Avrupa Birliği veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşması dışındaki ülkeler olup kısaca buralardaki veri koruma seviyesinin Avrupa Birliği'ndeki seviyeye denk olduğu varsayılamaz. Aktarılan veriler kişisel verilerinizi de içeriyorsa, bu türden bir aktarımdan önce ilgili üçüncü ülkede veya üçüncü ülkedeki alıcıda gereken yeterli veri koruma seviyesinin garanti edilmesini sağlayacağız.

Bu, Avrupa Komisyonu'nun "yeterlilik kararı" adı verilen ve belirli bir üçüncü ülke için yeterli veri koruma seviyesini bir bütün olarak belirleyen kararından kaynaklanabilir. Alternatif olarak veri aktarımını, bir alıcıyla anlaşmaya varılan AB standardı sözleşme maddelerine veya buna göre sizin tarafınızdan verilen izin beyanına da dayandırabiliriz.

Talep üzerine yeterli veri koruma seviyesine uyum için uygun ve yeterli tedbirler hakkında size ek bilgiler sağlamaktan memnuniyet duyarız.

AB standardı sözleşme maddeleri hakkında daha fazla bilgiyi https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_en adresinde ve yeterlilik kararlarına dair bilgileri https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_en adresinde bulabilirsiniz.

Kişisel veriler ne kadar süreyle saklanır?

İlke olarak, işleme amacıyla gerekli olduğu veya bu saklamada meşru bir menfaatimiz olduğu ve saklama veya işlemenin devam etmemesine yönelik sizin menfaatiniz ağır basmadığı sürece kişisel verilerinizi saklarız. Bu, genellikle sadece web sitemizi ve ilgili hizmetleri sunmak için gerektiği veya yasal olarak bu verileri saklama yükümlülüğümüz olduğu sürece verilerinizi sakladığımız anlamına gelir. İşleme amacıyla artık gerekmediğinde veya saklamanın başka bir nedenle yasal olarak kabul edilemez olduğu durumlarda, ilgili veri sahibinin herhangi bir eylemine gerek olmaksızın kişisel verileri sileriz."

Bir kural olarak

  • daha ayrıntılı biçimde açıklanan ilgili veri işleme veya web sitesi işlevi için yukarıda tanımlanan süre sorunda veriler silinir veya anonimleştirilir;
  • bir iş ilişkisi ile bağlantılı olarak (özellikle bizden sipariş edilen ürünlerle bağlantılı olarak) işlenen veriler, kanuni saklama süresinin dolmasından sonra silinecektir ve
  • ilgili iş ilişkisi ile bağlantılı yasal veya sözleşmeye bağlı saklama süreleri nedeniyle ek saklamanın gerektiği durumlar dışında, müşteri hesabıyla bağlantılı olarak işlenen veriler, ilgili müşteri hesabının silinmesi ile silinecektir.

Saklama yükümlülüklerini karşılamak için saklamak zorunda olduğumuz kişisel veriler, ilgili saklama yükümlülüğünün bitişine kadar saklanacaktır. Kişisel verileri ancak saklama yükümlülüklerini yerine getirmek için sakladığımız durumlarda, bu verilerin işlenmesi genel olarak kısıtlanmıştır ve verilere ancak saklama yükümlülüğünün amacına uygun olarak gerekli durumlarda erişilebilir.

Veri sahibi olarak haklarım nelerdir?

İkamet ettiğiniz yargı alanındaki veri koruma yasaları, kişisel verilerinizle ilgili olarak size belirli haklar tanıyabilir. Yasal gereksinimler karşılanmışsa GVKY Madde 4 No. 1 kapsamında veri sahibi olarak bize karşı çeşitli haklarınız vardır, aşağıda bu konuda sizi daha ayrıntılı bilgilendirmek istiyoruz. Bu konuda ayrıntıları doğrudan GVKY Madde 15 ila 21'de de bulabilirsiniz.  

Bu haklarınızı kullanmak için yukarıda iletişim bilgileri verilen Grup Veri Koruma Görevlimiz ile iletişime geçebilir veya kolay bir şekilde tarafımızdan sağlanan teknik araçları kullanabilirsiniz.  

Erişim hakkı,GDPR Madde 15

Hakkınızdaki verileri işleyip işlemememiz veya hangi verileri işlediğimiz hakkında bizden bilgi alma hakkınız vardır. Buna, başka hususların yanı sıra, verileri ne kadar süreyle ve ne amaçla işlediğimiz, nereden geldiği ve hangi alıcılara ya da alıcı kategorilerine ilettiğimiz hakkında bilgiler dahildir. Ayrıca size bu verilerin bir kopyasını da temin edebiliriz.  

Düzeltme hakkı, GDPR Madde 16

Veri sahibi olarak, hakkınızdaki doğru olmayan veya bundan böyle doğru olmayan bilgileri gecikme olmaksızın düzeltmemizi talep etme hakkınız vardır. Ayrıca eksik kişisel verilerinizi tamamlamamızı da talep edebilirsiniz. Kanunların gerektirdiği durumlarda, verilerinizi önceden aktarmış olduğumuz üçüncü tarafları da bu düzeltme hakkında bilgilendiririz.  

Silme hakkı ("unutulma hakkı" olarak da bilinir),GDPR Madde 17

Veri sahibi olarak aşağıdaki sebeplerden birinin geçerli olması durumunda kişisel verilerinizi gecikme olmaksızın silmemizi talep etme hakkınız vardır:  

Verileriniz, toplanmış veya başka bir şekilde işlenmiş olduğu amaçlar için artık gerekli değildir veya amaca ulaşılmıştır;  

İzninizi geri çekmişsinizdir ve işleme için başka bir yasal dayanak yoktur;  

İşlemeye itiraz etmektesinizdir ve işleme için daha ağır basan meşru gerekçeler bulunmamaktadır; doğrudan pazarlama için kişisel verilerin işlenmesi durumunda salt işlemeye itirazınız yeterlidir;  

kişisel verileriniz yasadışı biçimde işlenmiştir;  

tabi olduğumuz Birlik veya Üye Ülke kanunu kapsamında yasal bir yükümlülüğe uyum için kişisel verilerinizin silinmesi zorunludur.  

Lütfen silme hakkınızın yasal hükümlerle kısıtlanmış olabileceğine dikkat edin. Buna özellikle GVKY Madde 17'de listelenen kısıtlamalar dahildir.  

İşleme faaliyetini kısıtlama hakkı (engelleme), GDPR Madde 18

Veri sahibi olarak aşağıdaki koşullardan birinin karşılanması halinde de kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını talep etme hakkınız vardır:  

Kişisel verilerinizin doğruluğuna, kişisel verilerinizin doğruluğunu doğrulamamıza izin veren süre zarfında itiraz edersiniz;  

İşleme yasadışıdır ve kişisel verilerinizin silinmesine itiraz eder ve yerine, kişisel verilerinizin kullanılmasının kısıtlanmasını talep edersiniz;  

İşleme amacıyla kişisel verilerinize artık ihtiyacımız yoktur, ancak kanuni hakların ispatı, uygulanması veya savunulması için buna ihtiyacınız vardır veya  

Meşru gerekçelerimizin, sizin meşru gerekçelerinizden ağır basıp basmadığı belirleninceye kadar işlemeye itiraz etmişsinizdir.  

Yukarıdaki listeye uygun olarak işlemeye dair bir kısıtlama almışsanız kısıtlama iptal edilmeden önce sizi bilgilendiririz.  

İzinleri geri çekme hakkı,GDPR Madde 7 (3)

Gelecekte geçerli olmak üzere herhangi bir anda bize verdiğiniz izni geri çekebilirsiniz. Bu geri çekme, yukarıdaki iletişim adreslerine gayriresmi iletişim olarak veya bu amaçla tarafımızdan sağlanan teknik araçlarla gerçekleştirilebilir. İzninizi geri çektiğinizde, o ana kadar gerçekleşen veri işlemenin meşruluğu etkilenmeyecektir.  

Veri taşınabilirliği hakkı, GDPR Madde 20

Veri sahibi olarak, bize sağladığınız sizinle ilgili kişisel verileri yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir formatta alma ve bu verileri başkalarına iletme hakkınız vardır. Ayrıntılar ve kısıtlamalar, GVKY Madde 20'de bulunabilir. Bu hakkın kullanılması, silme hakkınızı etkilemez."

Denetleyici makama şikayette bulunma hakkı, GDPR Madde 77

Verilerinizin tarafımızdan işlenmesinin geçerli veri koruma kanununu ihlal ettiğine inanıyorsanız, ikamet ettiğiniz, çalıştığınız veya iddia edilen veri koruma ihlalinin gerçekleştiği üye ülkedeki yetkili denetleyici makamlardan birine, başka bir deyişle özellikle Bağımsız Veri Koruma Merkezi Schleswig-Holstein'a veya ilgili denetleyici makama şikayette bulunma hakkınız vardır.  

İtiraz hakkı, GDPR Madde 21

Veri sahibi olarak, herhangi bir anda GVKY Madde 6 (1) (e) veya (f) uyarınca gerçekleşen sizinle ilgili kişisel verilerin işlenmesine, özgün durumunuzla ilgili gerekçelere dayanarak itiraz etme hakkınız vardır;bu hak bu hükümlere dayanarak profil çıkarmada da geçerlidir. Böylesi bir itiraz durumunda, veri sahibi olarak sizin menfaatlerinizi, haklarınızı ve özgürlüklerinizi hükümsüz kılacak mücbir meşru gerekçeler sunabildiğimiz veya işlemenin kanuni hakların ispatı, uygulanması veya savunulmasına hizmet ettiği durumlar dışında sizinle ilgili kişisel verileri artık işlemeyiz.  

Kişisel verilerinizi doğrudan pazarlama amacıyla işlersek, veri sahibi olarak, böylesi bir pazarlama için sizinle ilgili kişisel verilerin işlenmesine herhangi bir anda itiraz hakkınız vardır; bu, bu tür doğrudan pazarlamayla ilgili olduğu sürece profil çıkarmada da geçerlidir.  

Veri sahibi olarak doğrudan pazarlama amacıyla işlemeye itiraz ederseniz, bu amaçlarla ilgili olarak artık kişisel verileri işlemeyiz. 

Veri Koruma Politikamızdaki Değişiklikler

10/2023 itibarıyla geçerli gizlilik politikası sürümü 6.3'yi okumaktasınız.  

Dräger, aşağıdaki durumlarda gizlilik politikasını güncelleyebilir:  

  • ... Yeni ürünler ve hizmetler sunduğumuzda
  • ... İnternet prosedürleri değiştiğinde
  • ... İnternet ve IT güvenlik teknolojisi daha geliştiğinde   
  • ... yeni yasal gereksinimler ortaya çıktığında.   

Bu nedenle veri koruma beyanında gerektiği şekilde değişiklik ya da ekleme yapma hakkını saklı tutarız. Revize edilen sürümü burada yayınlayacağız. Sonrasında web sitemizin gelecekteki kullanımında geçerli olacaktır. Güncel durumu öğrenmek için veri koruma beyanına düzenli olarak göz atmanız gerekir. Bu, daha önceden kaydedilen verilerin kullanım amacında değişiklik yapmayı ifade etmez.   

Web sitemizde bulunan tüm bilgiler son derece dikkatli bir şekilde kontrol edilmiştir. Bununla birlikte, web sayfalarımızın içeriğinin her zaman doğru, tam ve güncel olduğunu garanti etmemekteyiz.